annonse
annonse

Dr. scient, forfatter og leder i AgriAnalyse Christian Anton Smedshaug møter Resetts redaktør Helge Lurås.

Smedshaug er mannen som varslet om finanskrisen i 2008. I dette intervjuet retter han igjen en advarende pekefinger til norsk establishment. Det handler om økonomi, næringspolitikk, demografi og integrering.

Smedshaug: – Mye av den sosiale kapitalen vi er avhengige av for å skape samfunnet vårt er nå sterkt utfordret, svenskene har kommet lengre i de motsetninger som vi ser konturene av og det er åpent om svenskene klarer å stabilisere.

annonse

“Gjeld – hvordan Vesten lurte seg selv”. Boken om Vesten som sluttet å produsere, begynte å overkonsumere, overførte mye kapital og knowhow til Kina som nå sitter med mye av vår tidligere industri. Nå lurer vi på hvordan vi skal revitalisere fastlandsindustrien. Finanskrisen var den første indikasjonen.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon