U.S. Senate candidate Roy Moore speaks to the media as his wife Kayla listens, after he voted Tuesday, Dec. 12, 2017, in Gallant, Ala. (AP Photo/Brynn Anderson)
annonse
annonse

Republikaneren Roy Moore nekter å erkjenne nederlag etter tirsdagens senatorvalg. Han sier kampen ennå ikke er over når valgresultatet er så jevnt. 

– Vi vet at Gud alltid har kontroll. Men vet dere, noe av problemet med denne valgkampen har vært at vi har blitt framstilt i et feilaktig og ufordelaktig lys, sa Moore til sine tilhengere etter at resultatet var klart tirsdag kveld lokal tid.

Den omstridte politikeren viste trolig til overgrepsanklagene mot ham. Seks kvinner har anklaget Moore for å ha forsøkt å innlede forhold med dem da de var tenåringer. Han var da i 30-årene og arbeidet som advokatfullmektig. To av dem har anklaget ham for overgrep og antastelser.

annonse

Moore benyttet også anledningen til å takke alle som har stilt opp for ham, og han sa at kampen ennå ikke er over.

Styrelederen for Moores valgkamp, Bill Armistead, understreket tirsdag kveld at man i Alabama kan kreve en omtelling dersom mindre enn en halv prosent skiller kandidatene.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon