An official is silhouetted against prayer mats in the Muslim prayer room at the new Colnbrook Immigration Removal Centre near London's Heathrow Airport, September 16, 2004. The centre, which opened on September 15, will house up to 360 immigration detainees whose removal from the UK is imminent after having been denied asylum or entering the country illegally and who are at risk of absconding. REUTERS/Peter Macdiarmid NO RIGHTS CLEARANCES OR PERMISSIONS ARE REQUIRED FOR THIS IMAGE PKM/ASA
annonse

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


annonse

Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.