annonse

Redaksjonen kan herved meddele at Shurika Hansen vil være tilknyttet Resett som spaltist og kommentator i tiden som kommer. Hennes blikk og observasjoner på såvel integrering som norske væremåter er befriende innsiktsfulle.

Shurika Hansen kom til Norge som 13-åring i 1996. Hun vokste opp i Skien. Nå studerer hun sosiologi, og er aktivist med en rekke prosjekter og oppdrag.

Resett er beæret over at hun også finner tid til å skrive for oss. Vi ønsker henne hjertelig velkommen.

Annonser
  • 788
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]