German federal police officer check passenger on their tour accompanied by media at the main railway station in the northern German town of Hamburg November 19, 2010.The increased terror threat to Germany will put security forces in a "state of emergency" until at least the end of the year, and presents the biggest challenge to German police in the postwar era, a senior official said. Germany stepped up security measures this week on the basis of intelligence pointing towards a planned attack at the end of November. REUTERS/Christian Charisius (GERMANY - Tags: CRIME LAW POLITICS)

NTB-TT

(©NTB)

Advertisements

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]