Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Har Arbeiderpartiet utspilt sin rolle, spør kommentator Einar Hammer hos Resett i går. Ja, slik det har faktisk blitt. Når Ap ikke har en politikk som gagner dagens arbeidere, så blir det heller ikke bedre av at de har en asylpolitikk som er i utakt med flertallet i folket.

Norge har ikke nok arbeid til sin egen ungdom engang, og flere jobber vil fortsette å forsvinne. Det er tusenvis av ansatte i ufrivillig deltid, fagarbeidere med lang erfaring som snakker flytende norsk. Disse skal konkurrere med innvandrere (asylsøkere og EU-arbeidere) om jobber som gradvis blir borte. Hvor er det meningen at de 20 000 migrantene som ankommer Norge årlig faktisk skal jobbe (kvoteflyktninger, familiegjenforening)? Det er tusenvis av norske arbeidere som ønsker seg større stilling/mer jobb. Men det ser ikke Ap, de er mest opptatt av å åpne grensene for migranter og ideologier som er helt i strid med norske verdier.

Og hvorfor skal folk akseptere en skatteøkning som bare går til å finansiere voksne mannfolk(oktoberbarn), mens de ansatte i serviceyrkene løper stadig fortere og de eldre på sykehjemmene får det verre?

annonse

Alle oppegående mennesker vet at skattepengene til Ap vil gå til asylindustrien, til økte NAV-utbetalinger til ikke-vestlige innvandrere og til problemskoler og ghettoer på Oslo øst. Skoler som koster mye mer å drifte på grunn av integreringsproblemer, skapt av politikerne! Pengene vil ikke gå til eldre og syke! Pengene vil ikke gå til de som bygde landet og kjempet for vår fred og frihet mot en totalitær ideologi. Skattepengene til Ap vil gå til å finansiere oppblomstringen av en ny totalitær ideologi (islamismen) gjennom en vinglete asylpolitikk. Dette forstår flere og flere, derfor rømmer velgere fra Ap.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon