Lillehammer 20171202. Petter Northug på prologen på den klassiske sprinten i langrenn på Lillehammer Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Tomas Pettersson, kommentator og langrennsekspert i svenske Expressen, forstår lite av at Petter Northug ikke får gå Tour de Ski.

annonse

– Ifølge norske medier blir det ingen Petter Northug i Tour de Ski, men derimot blant annet Sjur Røthe og Finn Hågen Krogh? Det er bare å konstatere at jeg og den norske landslagsledelsen ser totalt ulikt på saker og ting, tvitret Pettersson like før det ble bekreftet at Northug kun er førstereserve til Tour de Ski.

Mens Niklas Dyrhaug, Hans Christer Holund, Emil Iversen, Finn Hågen Krogh, Sjur Røthe, Sindre Bjørnestad Skar, Martin Johnsrud Sundby og Didrik Tønseth skal gå Tour de Ski, måtte Northug nøye seg med en plass som førstereserve.

– Petter Northug er første reserve til Tour de Ski og har selv et sterkt ønske om å delta. Han har tilbud om å dra til Davos for å trene med laget, sier landslagssjef Vidar Løfshus i uttaksmeldingen.

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.