HEMSEDALSFJELLET 20081222: Det var mandag kolonnekjøring på riksvei 52 over Hemsedalsfjellet, . Sterk vind og snøføyke gjorde at vegvesenet valgte å ha kolonnekjøring. Det er nå over 3 timer ventetid på stedet grunnet at vinden har tatt seg kraftig opp. Forsinkelser i juletrafikken. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
annonse
annonse

Det er kolonnekjøring på riksvei 7 over Hardangervidda, riksvei 13 over Vikafjellet og riksvei 52 over Hemsedalsfjellet på grunn av uvær tirsdag morgen.

Det er uklart når veiene åpner for normal trafikk.

Det kan også bli kolonnekjøring på kort varsel på europavei 134 over Haukelifjell, også på grunn av uvær, melder Vegtrafikksentralen.

annonse

Fylkesvei 50 mellom Hol og Aurland er stengt for trafikk.

Både riksvei 7 over Hardangervidda og riksvei 13 over Vikafjellet ble stengt på grunn av uvær julaften, men ble åpnet for trafikk igjen første juledag.

Meteorologisk institutt har sendt ut obs-varsel for andre juledag i Sør-Norge. Det er ventet vanskelige kjøreforhold og store mengder nedbør flere steder.

annonse

Obs-varselet gjelder for mye regn i Agder-fylkene, Telemark og Rogaland. På Østlandet kan det bli opp mot 30 centimeter snø enkelte steder, men de fleste her starter dagen med sludd og snø.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon