Foto: Heiko Junge / Scanpix
annonse
annonse

To asylsøkere, en 32 år gammel mann fra Syria og en 20 år gammel mann fra Afghanistan, er arrestert i Tyskland for blotting. Mennene skal ha blottet seg flere ganger for jenter i alderen 10-11 år. Hendelsene skal ha funnet sted på busser og tog i Augsburg. Mennene har sittet i politiets varetekt siden julehelgen, melder Augsburger Allgemeine.

Den afghanske mannen skal ha erkjent flere forhold. Han ble arrestert da en av etterforskerne kjente ham igjen fra opptak fra overvåkningskamera og ringte kollegaene sine, som arresterte den 20 år gamle blotteren ved Curt Frenzel Stadium.

Syreren har ennå ikke innrømmet blottingen, men han skal ha eksponert seg selv ved syv anledninger. Hans yngste offer var kun 10 år gammel. Han ble arrestert da en av de trakasserte tenåringsjentene og en venninne ringte politiet og fulgte etter mannen til han ble pågrepet, mens de oppdaterte politiet på gjerningsmannens oppholdssted.

annonse

Politiet skal også være på utkikk etter nok en mistenkt blotter. Det skal dreie seg om en afrikansk mann, også han i 30-årene.

Seksuelle overgrep og trakassering begått av migranter er ikke noe nytt for tyskerne. Ifølge lokale myndigheter skal antall såkalte sexangrep ha økt med 100 prosent i delstaten Badem-Württemberg, bare på et eneste år. Seksuelle overgrep i svømmebasseng er også blitt et beryktet fenomen i Tyskland. Tidligere denne måneden ble en 63 år gammel iransk migrant arrestert i Öhringen, mistenkt for å ha forgrepet seg på flere barn, deriblant en syv år gammel gutt.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon