annonse

Det betyr ingenting hvem du er. Men vi er interessert i hva du gjør. Eller har gjort.

Har du en film på lur, en video du er glad i, men som fikk altfor kort liv? Det var flott da den ble vist, eller det burde ha vært flott, eller den burde ha vært vist.. nå har du muligheten til å få filmen din vist på Resett. Vi ønsker forskjellige uttrykk: sort, hvitt eller farger, nytt eller gammelt. Mangfoldig, fargerikt!

Resett ønsker å vise filmer med en fellesnevner. Det bør handle om frihet, direkte eller indirekte, i enhver tenkelig eller utenkelig form. Drømmer om frihet, feiring av frihet, mangel på frihet, berøvet frihet, avkall på frihet, dette er et romslig og inkluderende format. Raust vil noen si.

annonse

Resett møter deg med fordomsfritt sinn. Vi skal se filmen din og gi deg svar.

Kontakt oss på [email protected]

Annonser
  • 38
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]