Velkommen til Resetts kortfilmformat

Det betyr ingenting hvem du er. Men vi er interessert i hva du gjør. Eller har gjort.

Har du en film på lur, en video du er glad i, men som fikk altfor kort liv? Det var flott da den ble vist, eller det burde ha vært flott, eller den burde ha vært vist.. nå har du muligheten til å få filmen din vist på Resett. Vi ønsker forskjellige uttrykk: sort, hvitt eller farger, nytt eller gammelt. Mangfoldig, fargerikt!

Resett ønsker å vise filmer med en fellesnevner. Det bør handle om frihet, direkte eller indirekte, i enhver tenkelig eller utenkelig form. Drømmer om frihet, feiring av frihet, mangel på frihet, berøvet frihet, avkall på frihet, dette er et romslig og inkluderende format. Raust vil noen si.

Resett møter deg med fordomsfritt sinn. Vi skal se filmen din og gi deg svar.

Kontakt oss på owe@resett.no


Publisert: des 30, 2017 @ 7:43 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • Infowarrior

  Flott tiltak 🙂

 • Gulosten

  Christofer Owe produserte «Naive Norge» som startet med hans naive tro på multikultur og endte vantro.

  TV2 var raske med å utradere alle spor etter dokumentaren. Kanskje vil kan trekke teppet under TV2?

 • fruityloops

  Kan de investorene deres vise økonomisk takknemmelighet for disse filmene? Dere har muligheten å starte kariærer med dette tiltaket for se bare på alt talentet som finnes på youtube.

 • Arbeideren

  Christofer Owe? Si meg lagde ikke vedkommende, for en 10 års tid siden en film/dokumentar som vakte sterkt mishag hos overklassen? Og ble sendt i et slags indre eksil. Uansett, velkommen tilbake.

 • Jan Olsen

  Glemmer ikke filmen til Owe, «Naive Norge» som ble vist på TV for 10 år siden. Den lagde virkelige bølger. Mange fra den naive venstresiden og islamforkjempere tolket, feiltolket, og mistenkeliggjorde intensjonen med filmen. Men filmen var helt grei den. Den fortalte bare om hverdagen for en åpen nordmann i et såkalt flerkulturell nabolag og de spørsmålene han satt igjen med. Denne burde absolutt fått en oppfølger. Hva har skjedd? Er det blitt bedre eller verre?

 • Christofer Owe

  Joda jeg produserte «Naive Norge» for TV2 i 2006. Det hele ble en voldsom affære som blir behandlet i en kommende Resett dokumentar. Forøvrig tror jeg mange filmskapere har historier som kan være interessante. Er det spennende nok kan vi vise filmen din og intervjue deg om historien rundt. Det kan handle om det spesielle prosjektet eller en mer personlig historie. Ofte er det ene knyttet til det andre.