Del saken
  • 19
  •  
  •  

«Andro» av Christofer Owe var noe nytt og eksotisk. Årets mest omtalte film i 1994? Lenge siden – hvorfor sender Resett denne?

I en forvirret tid med normoppløsning og diskusjoner rundt kjønn og identitet er det igjen aktuelt å sende «Andro». Med kunstnerisk blikk behandles disse temaene, ikke presist eller analytisk, formen er mer som en svevende refleksjon. Som en drøm – eller et mareritt?

Christofer Owe i Arbeiderbladet 1994:

– Slik jeg betrakter hovedpersonene som utagerende og flyktige ville jeg lage en flyktig og utagerende film. Og jeg ville vise tomheten og ensomheten som ligger på lur.

VG:
– Nakent og ekstremt.

Dagbladet:
– Månebarn i drømmefabrikk.

Arbeiderbladet:
– Warholm film fra Oslo-miljø.

 

«Andro» ble vist på klubben Headon og på NRK i 1994.

 

Resett ønsker å vise kortfilmer fra eksterne bidragsytere. Har du en film eller en video på lur, så send den til oss og vi skal gi deg svar. Kanskje den blir vist? Vi har åpent sinn.

Kontakt oss på [email protected]

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 19
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]