Oslo 20160101. Nyttårsraketter og fyrverkeri over Oslo Havn og Aker Brygge sett fra toppen av Oslo Rådhus ved midnatt nyttårsaften. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
annonse

Kjære lesere,

Vi håper dere får et innsiktsfullt og stimulerende år i 2018. For oss i redaksjonen er et liv uten dere bokstavelig talt meningsløst. Og vi verdsetter all tålmodighet dere har hatt med våre barnesykdommer.

Selve navnet vårt – Resett – ble unnfanget under en middag på Akershus Festning i januar 2017. Lite visste vi da hva resten av året ville bringe. Det har vært slitsomt, men verdt det.

annonse

For det neste året vil det skje spennende ting, og vi skal prøve å bli bedre på alt vi gjør. Uten ambisjoner, blir livet flatt.

Takk til alle dere mange tusen lesere som følger med på Resett hver eneste dag!

Ha et riktig Godt Nytt 2018!

Annonser
  • 447
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]