Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, helps Barcelona's Lionel Messi get back on his feet during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
annonse
annonse

Fotballforbundets lille håp om å få Argentina og Lionel Messi til Ullevaal før VM er borte.

Da Island havnet i VM-gruppe med argentinerne, dukket det opp et glimt av tro hos toppfotballsjef Nils Johan Semb.

Skulle den søramerikanske giganten søke mot et lag som ligner mye på Island?

annonse

Semb er den som jobber mest med å skaffe A-landslaget motstandere. – Det ble spekulert litt om muligheten for Argentina etter trekningen, men det blir nok ikke slik. For gigantnasjonene er det blitt så store pengesummer, store stadioner og logistikk involvert. Vi prøver absolutt å få det til, men blir nok for små økonomisk, sier Semb til NTB.

Gikk ikke

VM-klare Mexico var ganske aktuell som motstander i Oslo, men den muligheten falt bort på grunn av norsk serie- og cuprunde i slutten av mai og starten av juni. – Vinduet vårt der ble for lite, sier Semb.

A-landslaget skal spille to kamper i mars (Australia og Albania). Det samme skjer i juni, også da med én hjemme og én borte.

annonse

Ifølge Semb er det ikke satt noen tidsfrist for når motstanderne må være klare. For lag fra Sør-Amerika og Afrika pleier det ofte å bli avklaringer senere enn for europeiske forbund.

Til høsten skal Norge delta i den nye serieordningen i regi av UEFA.

(©NTB)

ole.henrik.tveten@ntb.no

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon