Oslo 20150908. Anne Holt begynner alltid å arbeide med en idé når hun starter å skrive på en ny bok. Så vurderer hun hvilke av sine seriefigurer som passer best til ideen. Foto: Ole Gunnar Onsøien / NTB scanpix
Del saken
  • 3.8K
  •  
  •  
  •  
  •  
Skjermdump fra Facebook
  • 3.8K
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]