A thumbs up or "Like" icon at the Facebook main campus in Menlo Park, California, May 15, 2012. Facebook, the world's most popular internet social network, expects to raise USD $12.1 billion in what will be Silicon Valley's largest-ever initial public offering (IPO) later this week. AFP PHOTO / ROBYN BECK

Resett mottok i dag følgende henstilling:

Dessverre må vi nok overlate til våre ikke-følgere å selv rydde opp etter egen klumsete tafsing på mobil og tastatur, da vi ikke har autorisasjon til å fjerne andres uhell-likes.

Vi forstår imidlertid angsten et slikt feilklikk kan utløse, da konsekvensene kan føre til en ødelagt fremtidig karriere hvis en potensiell arbeidsgiver skulle komme i skade for å snuble over feilskjæret, og/eller til offentlig ydmykelse feks i personens nabolag.

Resett beklager det intrufne,  men setter pris på den høflige avslutningen med “mvh” på slutten av dette ropet om hjelp.

Advertisements

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]