he steeple of The First Congregational Church is juxtaposed with fall colors in Sharon, Connecticut October 13, 2004. REUTERS/Jessica Rinaldi. NO RIGHTS CLEARANCES OR PERMISSIONS ARE REQUIRED FOR THIS IMAGE. JR
annonse
annonse

En 36 år gammel amerikansk misjonær er i USA dømt til 40 års fengsel for seksuelt misbruk av barn mens han drev et barnehjem i Haiti.

Daniel Pye ble arrestert i hjemstaten Arkansas i mars i fjor, der han og kona var rådgivere ved et atferdssenter for barn. Amerikanske myndigheter hadde da etterforsket Pye i to år, opplyser det amerikanske justisdepartementet.

I november ble han funnet skyldig i tre tiltalepunkter for å flere ganger ha reist fra Florida til Haiti for å skaffe seg seksuell omgang med barn. Ifølge myndighetene misbrukte Pye flere mindreårige jenter helt ned i 6-årsalderen.

annonse

Mannen var godt kjent blant andre misjonærer i landet for sin hjelpeinnsats etter jordskjelvet i 2010.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon