NRK, sensur og lisenspenger

NRK er finansiert av dine og mine lisenspenger. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

I dag ble det lagt ut en sak på NRK Nyheter på Facebook om Ulf Leirstein og porno han skal ha sendt til en 14 år gammel gutt.

Jeg skrev en kommentar: «Bra at han ble tatt og lukes bort. Men hva med Trine Skei Grande-saken, når lager dere en sak om den?»

Det ble umiddelbart slettet. Flere skrev noe av det samme, uten sjikanering eller mobbing for det jeg så, bare spørsmål. Kunne se at de ble slettet én etter én.

Som det bildet som jeg legger ved viser, så har jeg svart en som spurte «Hva med TSG saken?», at jeg ble sensurert for å ha stilt samme spørsmål i en meget respektfull tone (understreket det da NRK påstod i en annen kommentar at de slettet kommentarer som var grove), jeg la til «er visst forskjell på folk». Da ble kommentaren slettet, og jeg ble blokkert fra å kommentere på siden NRK Nyheter på Facebook.

NRK er ingen tilfeldig nyhetskanal, den er finansiert av mine og dine lisenspenger. Som om det ikke er ille nok at de velger hvilke politikere som skal straffes og hvilke som skal gå fri, nå bestemmer de hvem som skal få lov å stille spørsmål og ikke. Det er uholdbart. Det er udemokratisk. Den samme kanalen kritiserer Putin for å drive med propaganda og at det russiske folk mangler frihet. Vel, jeg har vært en del i Russland og skrevet på sosiale medier der også, og har ikke opplevd å bli behandlet slik NRK under nåværende SV-ledelse holder på.


Publisert: jan 11, 2018 @ 1:55 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Julien Piombino

Konstruktiv kverulant

Latest posts by Julien Piombino (see all)

 • Tor Anders Engen

  Ja, det er noen som er over loven enn andre.

 • Jim Slaaen

  Er en del medier i Norge som bryter Grunnlovens §100 og Menneskerettighetenes Artikkel 19. Når «den 4. statsmakt» bryter Grunnloven, vår konstitusjon som er Lex Superior – bør det få konsekvenser. Ref. Straffeloven.
  Gr.L: § 100.
  Ytringsfrihet bør finne sted.
  Ingen kan holdes rettslig ansvarlig for å ha meddelt eller mottatt opplysninger, ideer og budskap med mindre det lar seg forsvare holdt opp imot ytringsfrihetens begrunnelse i sannhetssøken, demokrati og individets frie meningsdannelse. Det rettslige ansvar bør være foreskrevet i lov.
  Frimodige ytringer om statsstyret og hvilken som helst annen gjenstand er tillatt for enhver. Det kan bare settes klart definerte grenser for denne rett der særlig tungtveiende hensyn gjør det forsvarlig holdt opp imot ytringsfrihetens begrunnelser.
  Forhåndssensur og andre forebyggende forholdsregler kan ikke benyttes med mindre det er nødvendig for å beskytte barn og unge mot skadelig påvirkning fra levende bilder. Brevsensur kan ikke settes i verk utenfor anstalter.
  Enhver har rett til innsyn i statens og kommunenes dokumenter og til å følge forhandlingene i rettsmøter og folkevalgte organer. Det kan i lov fastsettes begrensninger i denne rett ut fra hensyn til personvern og av andre tungtveiende grunner.
  Det påligger statens myndigheter å legge forholdene til rette for en åpen og opplyst offentlig samtale.
  https://lovdata.no/NL/lov/1814-05-17/§100

  Menneskerettighetenes Artikkel 19:
  Enhver har rett til menings- og ytringsfrihet. Denne rett omfatter frihet til å hevde meninger uten innblanding og til å søke, motta og meddele opplysninger og ideer gjennom ethvert meddelelsesmiddel og uten hensyn til landegrenser.
  https://www.fn.no/Om-FN/Avtaler/Menneskerettigheter/FNs-verdenserklaering-om-menneskerettigheter

  • Julien Piombino

   Saken er selvsagt sendt til Kringkastingsrådet med påstand om brudd på nettopp disse rettigheter. Har ingen store forventninger, men det gjør at saken leses og sees av flere.

 • Anatol Himan

  Helt, fullstendig uholdbart at lisensbetalere nektes tilgang til NRKs kommentarfelter på Facebook så lenge det ikke har skjedd noen overtramp og det ikke er utstedt noen advarsler. Det må tas opp til Kringkastingsrådet eller det må kjøres en sivil sak for å få avklart om statskanalen faktisk har lov til å nekte medborgere å delta i en offentlig debatt rundt NRKs rolle på denne måten.

  • Goligo

   Sosialisme = Gjør som vi sier. Adlyd oss din slave.

   • ragnhild

    Er det rart at de vestlige kapitalistene, eller hva nå deres rette -isme legges ut som, ønsker å skyve dem, de såkalte sosialistene foran seg med mantraet «en rettferdig verden». Vel, de første har avslørt seg selv som de demonene de er, men det har også «sosialistene» som avkledd frivillig står fram som deres tjenere. Nå er det opp til oss/folket å kaste dem – ALLE.

 • Cecilie_M

  NRK er Sosialistene og venstre sidens forlengede arm og propaganda maskin.

 • Rand

  Pravda..

 • Antistatisk

  Men nå må da noen av regjeringens medlemmer kunne gripe tak i dette SV/AP-reiret og få en slutt på denne hjernevaskingen og ensidige presentasjonen av «nyheter» som ikke er nyheter, men verste sort bakvaskelseskampanjer om Trump og ukritiske og usanne reportasjer om islam, innvandring og asylsøkere. Vi skal da for fan ikke betale lisens for å støtte opp om venstresidens katastrofale syn på dette og andre ting. Vi skal betale lisens for en NØYTRAL nyhetsformidling og offentlig TV-kanal, ikke et propaganda-apparat i beste Goebbels-stil.

  • CMS

   All norsk politikk er et spill for galleriet. Så fort noen kommer høyt nok opp får de «an offer they can’t refuse» og resten kjenner vi godt til

 • titt1tei

  NRK kan være akkurat så venstrevridd som de ønsker, nettopp fordi folket er pålagt å betale lisens, enten man ser på den kanalen eller ei. For sosialister er det kun sosialisme som gjelder, men det høres fint ut å snakke om demokrati, man får velgere til «de rette partiene». Det er sånn med fagforeninger også, lurer på hvor mange av de fagorganiserte som stemmer sosialsitisk? På langt nær alle, men allikevel går organiserte arbeidsfolks penger utelukkende til venstresiden, er vel ikke helt demokratisk det heller?

  • Alexandra Kjelbrand
   • John Magne Trane

    Det er en «Emrah» som sensurerer altså?

    • Truls

     sikkert bare en skrivefeil, Emma?

     • 1Mossing

      EMRAH = HARME

  • S. Haugen

   Godt poeng du drar opp der. Jeg meldte meg ut av LO etter at toppene der bevilget seg millionlønninger og samtidig støtter ap med 10 millioner i valgkampen. Jeg støtter ikke ap, har aldri gjort det. Men det som virkelig fikk meg til å tenne er deres antisemittiske ståsted, ja rett frem jødehatende er LO ved å boycotte varene fra ISRAEL! Skammer meg for å ha betalt kontingent til dette rakkelverket av en organisasjon!

   • titt1tei

    Helt enig! Det er uhørt at de går ned på det nivået. Har man ikke vært i nærheten av nazist før, så hjelper fagorganisasjonene deg gjerne. Fagorganisasjonene burde holdt seg politisk nøytral, og jobbe for medlemmene ikke de venstrevridde partiene.

 • David Olsen

  Nei man slutter jo å bli overrasket over NRK og lignende…

 • leonidas88

  Det er påfallende stille fra media når man går utenom de sakene de selv presser frem. Msm er bunnløst korrumpert. Hvor lenge skal Trine Skei Grande slippe unna?

 • Ole Hansen

  Enig det om NRK, men det er vel en del kritiske journalister mot Putin som har blitt tatt av dage..

 • Tore Halsa

  Det er nok noen som har snakket sammen. Trine Skei Grande skandalen skal ties ihjel for enhver pris.

 • DrD .

  Gi beskjed til NRK at du ikke lenger har TV.
  Når lisenskontrolløren kommer og spør om du har TV, svarer du NEI.
  Når lisenskontrolløren kommer og spør om å få komme inn for å sjekke, svarer du NEI.
  NRK har ingen rett til å ta seg inn i private boliger. Da må de ha hjelp fra politiet, noe som aldri har skjedd.
  Betaler du NRK lisens finansierer du fake news!

  • snakkefinger

   Hvorfor plomberer folk ikke bare tv’n for NRK? Case closed. Forbrukermakta lenge leve

   • ad1648

    Jeg tror noen liker å klage over lisensen. For eksempel en over som påstår han ikke en gang har tilgang på YouTube? Virkelig? Han kan gå inn på Resett, men ikke YouTube? Hmmm….

 • Jens – alt er på Twitter

  Er vel ikke noe nytt at ytterliggående venstreradikale soldater bruker de midlene de har tilgjengelig, og passer nøye på for å fremme sin sak i enhver sammenheng. Vanlige folk har lite å stille opp med uten deres midler og psyke.

 • Vulpert

  NRK blir aldri nøytralt så lenge venstresiden og «sentrum»partiene er i flertall.
  Folk som kommenterer, og ser at spørsmål blir slettet, må da stille et spørsmål om hva som foregår i det huset.
  Legitime spørsmål, relevant for debatten og stilt på en høflig måte, fordrer en form for svar – selv om det kan være krevende.

 • Ivar Systad

  Igjen bekrefter dette behovet for å ordne opp. Kringkastingssjefen er ansvarlig for alt som NRK foretar seg, og bør nå sparkes. Blir ikke dette gjort av Kringkastingsrådet snarest, bør kulturministeren sparke hele styret.
  Slik det fungerer i dag, kan overhode ikke aksepteres.

 • Peter Johan Olavsen

  Jeg skjønner ikke hvorfor så mange betaler lisens til denne kommunistkanalen, en må jo ikke betale. Jeg har heldigvis aldri betalt fem øre til de.

  • bitten

   Jeg slapp unne noen år jeg også uten å betale denne tvangs – lisensen til NRK , men plutselig fikk jeg en NRK – TV kontroll på døra min da var den gratis moro over .

  • Goligo

   NRK sin storsatsing på Arabisk og Islam må jo finansieres.
   https://www.nrk.no/arabisk/

 • Finn

  En skandale som nærmer seg kommunisme!

 • John Sperre

  Nrk er ikke Finansiert av mine lisenspenger, for jeg har sluttet å støtte denne SV-kanalen. Det er såre enkelt.
  Bestill time hos et TV-verksted. De kobler ut tuneren og gir deg et bevis på at det er gjort. Det sender du sammen med oppsigelse til lisenskontoret. Ferdig.
  Har du ny såkalt «smart TV», så kobles den direkte til Internett med hundrevis av TV-kanaler. Eldre TV kobles via HDMI-kabel til en PC med Internett. Ferdig.

  • Goligo

   Det finnes ingen som tilbyr denne service i mitt nærområdet. Jeg er bare stucked med NRK. Denne servicen du snakker om er bare begrenset til noen deler i Norge.

   • ad1648

    Å jo da, den er der. Du trenger bare å lete litt. Det du kommer med er bare en unnskyldning for ikke å gidde å plombere TV-en og fortsette å klage på lisensen. Du får reise til en by som gjør det da. Og det vil være verdt resiepengene. Hvor bor du forresten. Jeg kan gjøre et kjapt Internet-søk for deg og gi deg tips.
    Stuck med «bare» NRK? Du sitter jo selv og skriver på nettet! Eller er du i et område uten nettdekning og befant deg akkurat over fjellet med nettdata for å skrive det du skrev nå på mobiltelefonen? Kom igjen; dette tror jeg ikke noe på. Eventuelt at du ikke har oppdaget det hav av muligheter og film og TV som er på nettet.
    youtube.com er en bra start. Hørt om det?

    • Jycel

     Utførte søk på lisensfri. Ikke tilgjengelig i Nord Norge.

   • Truls

    lisensfri.no

    • Jycel

     ikke tilgjengelig i Nord Norge.

   • Øyvind

    https://www.nrk.no/lisens/skjema—oppsigelse-1.11508479
    Send melding om at du ble lei av NRK og har kastet alt av TV og mottakerutstyr, slik at du omgående vil ha deg frabedt tv-lisensen.
    NRK kommer til å mase om både det ene og det andre, men det er bare å svare dem til de går lei.. «Utstyret eksisterer ikke mer»
    Plombering er nokså overflødig, da NRK ikke sender på det gamle bakkenettet. Vil tro kravet om plombering således er i en juridisk gråsone.

    • Gustavsen Åge-Ragnar Kjell Pet

     Vel, de sender på det nye bakkenettet – digitalt, så de tvene med digital mottaker er jo fortsatt mottaker som kan plomberes. Likevel er hele problemstillingen dustete fordi om man har VGA, HDMI eller annen video-inngang så kan man bare bruke et mottakerboks med overgang/adapterkabel til den plomberte mottakeren (eller en datamonitor som ikke har mottaker).

 • StemmerBlankt

  Nrk kan sidestilles med kataloghaier som sender fakturaer på noe man ikke ønsker og ikke har bestilt.
  Forskjellen er at Nrk får lov til dette, mens kataloghaier fengsles.
  Er en statlig mediekanal velferd, og i så fall hvorfor tvinges vi til å betale for dette ved siden av skatteseddelen?

  Hvorfor tør ikke H og Frp å gripe inn?
  Vil ikke folk se at det ikke er særlig forskjell på høyre- og venstresiden i Norge?

 • bitten

  Vekk med både NRK , kringkastingssjefen , ansatte og TV – lisensen ,
  alt dette her skulle ha vært skrotet for lenge siden .

 • tomnico

  ARK sletter alt som strider mot Maos lille røde.

 • Tryggve Imset

  Legg ned NRK

 • S. Haugen

  Jeg missliker sterkt alt ved denne super kommunistiske «kanalen»! Gid den ble borte!

 • Grethe Johanne Nilsen-Farset

  Det er sagt av en politiker at Norge er det verste landet i verden når det gjelder korrupsjon.

  • ad1648

   Av HVEM? Sorry, men det er for drøyt. At Norge er mer korrupt enn både Somalia og Pakistan? Come on!

 • Arild Johansen

  Looser kanal men ytre venstrevridd propaganda.

 • Astraios

  NRK sensurerer og har en irriterende tendens til å skulle kommentere alle som diskuterer – med sin «rette versjon og rette mening».

  Da NRK ble beskyldt for å være partiske i den amerikanske valgkampen svarte de arrogant «Nei – vi er ikke partiske».

  Da skandalen om Karianne Solbrække og Bhatti verserte truet media med utestengelse dersom noen nevnte navnet hennes. Til slutt offentliggjorde Trygve Hegnar navnet og da ble det tyst.

  Det samme skjer med Trine Skei Grande – det forties samtidig som de spyr ut angrep mot menn og spesielt Frp.

 • Steinar Johansen

  Jeg har vert utestengt fra NRK ytring i flere år
  Uviist av hva grunn
  Meningsdiktaturet i NRK bør vi få en slutt på
  Jeg mener det er på høy tid det blir dradd igang en kampanje for å få avviklet NRK
  NRK skal representere hele folket og ikke utestenge folk med andre meninger enn de på venstresiden eller de som NRK liker
  NRK har mistet mere og mere av sin legitimitet med å stenge ute slike som deg Julien Piombino

  • Goligo

   Jeg er også utestengt fra NRK siden år 2011. Kritiserte en NAV saksbehandler som la fram en ytring om hvor fantastisk NAV systemet er i Norge.

 • gammel_nordmann

  En gentleman beskytter kvinnen og hennes rykte.

 • Gamleoslo

  Fra ARK til NRK-ML. Skremmende utvikling.

 • Mona Pedersen

  Et lite spm på siden her..Hvorfor har dere denne reklamegreie til både høyre og venstre her på denne siden? Helt umulig å lese artikkelen, så om det ikke blir fjernet så mister dere dessverre meg som leser..

  • TomThorstensen

   Hei Mona,
   Hvis du har internet explorer så gjør du følgende (her på engelsk):
   Gå in på «Internet options», velg «Privacy», velg på «Turn on Pop-up blocker» trykke på «settings» samme linje, velg «High: Block all pop-ups» nederst under «Blocking Level». Det skal fjerne reklamen på høyre og venstre.

   • Mona Pedersen

    Takk for svar..Jeg har chrome og er lite bevandret utover den gjengse kunnskapen om data..Finner ikke det du skriver, men nå er reklamen kun på høyre side og da går det helt fint å lese..:)

 • Mona Pedersen

  Delte forresten denne artikkelen med spm til nrk igår, da jeg stod opp i dag var det sletta..Så nå burde vi alle sende klage inn til kringkastingsrådet ang lisens og yrtinger..

 • Knut Rasmussen

  Sjokkerende opplysninger fra Nrk: Det var ikke bare Russland som blandet seg inn i valgkampen i USA.
  Her innrømmes det glatt at Nrk ikke vil stille seg nøytral, men aktiv gå inn for å for å bekjempe presidenten i USA.
  Den pompøse venstreaktivisten Eriksen proklamerte at det er noe som er rett og galt og de måtte beskytte demokratiet fordi de hadde sannheten.
  Dette er en skandale og jeg nekter å betale lisens for denne drittkastingen.

  Ja det blir fullstendig krasj mellom den gudløse eliten og den nye politikken i USA. Slik var det også for de kristne presidentene Reagan og Bush.
  Trump går tilbake til røttene.
  “In God We Trust” was first added to U.S. coins during the beginning of the Civil War, when religious sentiment was on an upswing and concerned Americans wanted the world to know what their country stood for.
  Det er klart at sataniske krefter blir utløst hos den gudløse eliten som sjokkeres over de nye toner i det hvite hus.

  «Trump: ‘In America we don’t worship government, we worship God.’

  Mannen må jo være gal han tror på en fantasigud beskrevet i eventyrboka (Bibelen).

 • Avatar

  Nrk godtar bare kommentarer som bææh, evt behheee og brrrek.
  Noen mer direkte spørsmål enn det tåler de ikke.

  • Brian Cohen

   Joda, de godtar «Trump er en skikkelig dumming!» også. Faktisk i alle debatter, enten det han har noe med Trump å gjøre i det hele tatt, eller ikke.

   • Pål Sitje Fjeldstad

    Du mener vel «slemming»?

 • Goligo

  2900 kroner er nok til å betale bilforsikring i 5 måneder. For et ran.

 • NilsNoldus

  I samtale med en journalist i kantinen her om dagen (i en riksdekkende avis) spurte jeg ham om hvorfor ikke TSG saken ble tatt tak i. «Det er bare rykter» var svaret.

  Javel sier jeg, men Resett har da faktisk fått hendelsen bekreftet, og de har til og med bedt Faktisk.NO om å sjekke ut saken. Er det ikke slik at pressen skal passe på at våre folkevalgte oppfører seg skikkelig, og ikke minst oppfører seg slik de forteller andre bør gjøre?

  «Jeg leser ikke Resett, for de er ikke journalister» var svaret, og så var det stopp i meningsutvekslingen. Forakten for at jeg i det hele tatt spurte ham om noe slikt lyste lang vei.

  • Avatar

   Ja, de er utilnærmelige. Sier litt om tykkelsen på veggene i den bobla de lever i.

  • ad1648

   Men de skvaldreskribentene i Dassbladet er selvfølgelig «journalister», ikke sant?

  • Brian Cohen

   Hils ham og si at han er et stjerneeksempel på en «sjonalist». Altså en fare for demokratiet.

  • ragnhild

   Jeg ler meg ihjel. Tror månen snart ramler ned. «for de er ikke journalister». Er det blitt et krav for å blogge, ha,ha oi, hillarious – og uff, jeg fikk sting i hjertet iallefall like ved. NRK, jeg sender regningen om den kommer til fra Aleris privatklinikk, oi igjen den er jo oligarkeid, det skal ikke være lett. Kanskje nrk har tips om annen. Forresten fritt sykehusvalg, jeg søker meg til Russland om nødvendig om R. er innkludert i friheten. (ler fremdeles). 14-isser lenge leve, jeg mener journalister; respekt naturligvis (ironi).

 • snakkefinger

  Sosialismen er diktatur, i alle samfunn hvor det er praktisert, Venezuela og hitlertyskland som kroneksempel

 • Aleksander Brestrup

  NRK viser mange av diktaturets kjennetegn.

  Et av de viktigste kjennetegen – er at de ikke erkjenner problemet…

 • Lars Eriksen

  Lisens-modellen til Nrk er utdatert og bygger på tvangsinnkreving av abonnement for et mediaprodukt vi ikke vil ha.Dette er utrolig provoserende da prinsippet ellers i samfunnet selvsagt bygger på at vi står fritt til å velge hva vi vil kjøpe.
  Jeg ser ikke på Nrk,men kun på andre stasjoner og kanaler.

  Betal-tv er rettferdig og vil spare Nrk for 100 mill i året som Lisenskontoret koster.

  • Truls

   bare vent, dagen kommer hvor NRK-lisensen forsvinner, tilbake får vi en medialisens som rammer hardere enn NRK!

   • Wucci

    Da må alle betale. Bare forestill deg at far, mor, sønn og datter må betale uansett. Det er galskap. Så skjer dette under FRP og Høyre sin regjeringstid også. Det var Høyre som la fram forslaget. For et galskap hus på Stortinget.

    Medialisensen blir votert over i Juni 2018. Husk at hvis det blir flertall. Så var det Høyre, FRP, KRF og AP som la fram forslaget til behandling. Høyre, FRP, KRF og AP samarbeider om ny NRK lisens. Du vet hvem som er ansvarlig. Hvem som la fram forslaget.

    https://www.dagbladet.no/kultur/ny-nrk-lisens-gar-inn-for-en-avgift-per-person-uavhengig-av-om-du-har-tv-eller-ikke/67641677

    Jeg vet at Norge er rævkjørt uansett. Så jeg boycotter demokratiet.

 • John Magne Trane

  Godt av en konstruktulant! 🙂

 • Karl Johan Grimstad

  Dette blir nok ikke bedre før NRK SV sjefen skiftes ut med en uten politisk tilhørighet, enten fra den ene eller andre siden. regjeringen bør sørge for at dette vil skje

 • bitten

  JA det var vel mye mer tak i deg den veien der da ,
  siden jeg klarte ikke å stå i mot på den siden der .

 • Truls

  Kvinnene slipper unna, hvorfor? Er de den svake part, synes vi synd på dem? hvorfor?

 • Helge Espeland

  NRK – ET STORT SAMFUNNSPROBLEM!
  Her er to (av mange) spørsmål jeg har sendt til NRK:
  I korthet ønsker jeg svar på følgende, hva har NRK reigistrert i Deres arkiver ang:
  1) Hvor mang terror-aksjoner har Islam/muslimer gjennomført i verden de siste 10-15 år? Hvor mange drepte?
  2) Hvor mange terror-aksjoner har ny-nazister gjennomført i verden de siste 10-15 år? Hvor mange drepte?

  Mottar en UNNVIKENDE-SVADA-kommentar, men spørsmålene blir IKKE besvart! NRK’s kontroversielle pengesluk forventes at NRK vet hva som er i NRK’s arkiver.
  NRK er lovpålagt å være nøytrale og kritiske og får BETALT for dette – hvilket de IKKE er – ULOVLIG og BEDRAGERI.

  NRK’s ULOVLIGE ENSIDIGE BRUK AV HATEFULLE YTRINGER
  Jeg ber også om kommentarer på (uttdrag):
  De klart mest brukte hatefulle ytringer i det offentlige rom i dag (bl.a av NRK) er «Islamfob, Islamkritiker, rasist, nazist, kontroversielt, populist, nettroll, sjarlatan» og masse annet rødbrunt grums. Hva er de motsatte ord? Finnes de? De er aldri i bruk.
  Naive sosialist-ekstremister/NRK leder bruk av hatefulle ytringer ca. 1000 – 1.
  Dette blir IKKE besvart/kommentert!

 • May- Harriet Seppola

  Jeg ga bort mitt fjernsynsapparat i 2015 , men er likevel dømt til å betale lisens fordi NRK ikke aksepterte min oppsigelse og dokumentasjon på at jeg sendte dokumentasjon og at min sønn som fikk apparatet se sendte dokumentasjon på det samme .
  Men det går vel den veien at alle skal betale avgift for å støtte NRK enten man vil eller ikke .

  • Wucci

   Jeg plomberte TV i Januar 2016. Måtte betale lisens for hele året.
   I 2017 kom kontrollørene på besøk og krevde jeg måtte betale lisens. Så jeg måtte betale lisens for første 6 måneder i 2017 også. Jeg gikk så lei hele opplegget at jeg har kastet alle mine 3 tver i søppelhaugen.

   Jeg hadde 1 tv i stua.
   1 mini liten tv i kjøkkenet.
   Så hadde sønnen min en tv til å spille Nintendo.

   Huset mitt har i 2018. Vi har har 0 tver i huset. TV fritt hus. Selv om jeg har kastet alle tv. Så kommer kontrollørene på besøk hvert 1 eller 2 måned mellomrom for å sjekke om jeg har kjøpt ny tv. Det er utrolig plagsomt av NRK kontrollørene å sjekke huset mitt hele tiden. Jeg kommer aldri til å kjøpe ny tv har jeg sagt til NRK, men de gir seg ikke.

 • CMS

  NRK-lisensen er mine aller sureste brukte kroner. Vurdere å kjøpe en plombert TV m/chromecast eller noe. Hadde det vært noe som helst sannhet i argumentasjonen deres ville vi hatt muligheten til å velge bort denne Sovjet style-propagandaen…

  • Wucci

   Kastet alle mine tv for lenge. Huset mitt er TV fritt hus.

   • Helge Karlsen

    Nå må du ikke juge. Du har en svær flatskjerm i stua! 🙂

 • E. Vik-Hansen

  Som en svensk politiker sa for noen år siden: Norge er fremdeles den siste kommuniststaten i Europa – og da er det jo klart at vi må ha en riksdekkende kommunistkanal, pyntet med røde roser.

  • Helge Karlsen

   Stemmer det Hansen. Det var en sosialdemokratisk ( Eller blodkommunist som dere i nederst i høyregrøfta pleier si) svensk minister som uttalte dette en gang vi hadde en borgelig regjering! ;-.)

 • holaussen

  Med litt tålmodighet, vil hele ledelsen i NRK bli byttet ut
  med mer nøytrale personer. AP blir kraftig vingestekket. AP vil også miste sin
  makt over NRK. Vi går lysere tider i møte. Høyrevinder vil feie kraftig over
  hele Europa. Det trengs.

 • Rakne T. Helt

  Det er tydelig for de fleste at vi har hatt for stor tillit til pressestanden. Nye medier som internett etc. har gjort det mulig å få ut nyheter om pressen og elitens (venstreliberale sosialister) agenda. Dette har selvsagt foregått i tiår etter tiår. Heldigvis er det i ferd med å rakne, – også for NRK. Etter at AP igjen fikk grep om NRK har vi sett tiltagende overtramp og siling av hvem som slipper til. Riks-synserne har tilgang, det har også samme debattanter gang på gang.
  Vi ser også at det jobbes kontinuerlig fra Facebook etc. med å begrense ytringsfriheten ved at man er lydhør for eliten. Samtidig jobber politikere med å tilpasse europas lovverk slik at de som ytrer seg mot makteliten eller ikke har sammenfallende syn skal kunne straffeforfølges. Grensen for hva som sensureres og fjernes er ikke klart definert men det skal ikke mye kritikk til før man sensureres. Det er klart at dette er et demokratisk problem. Til tross for dette så kommer maktmonopolet til de sosialistiske venstreliberale til å falle. En del av NRK sine programmer er nå rene propaganda sendinger. (Eks. Nytt på Nytt, Lindmo, Urix og tildels nyhetssendinger.)

 • Ronny moen

  Har hatt samme problemet med tv2 på facebook.Så fort man begynner å kritisere islam eller muslimer,ja saklig diskusjon,så blir det fjernet umiddelbart.Men nå er jo tv2s nyhetsredaktør også kjent for å hs et forhold med en kjent terrorist kalt Afran Bhatti,noe man sjelden leser om i TV2.

 • Henning Andresen

  Skremmende men det får fortsette så lenge ledelsen i NRK består for det meste av SV folk. Se bare på Solheim i debatten, SVer det også til de frader

 • JJ Rambowitz

  Med tanke på mange av kommentaren i denne tråden kan https://www.frieord.no/debatt/sjokkvideo-nrk-sjefer-innrommer-venstreekstreme-jobber-flerkultur-angriper-trump-overlegg/ anbefales. Det virker som noen (få) fortsatt har problemer med å innse at staten er i krig med deg som person. Når man tror på helsevesenet, NRK, Stortinget og skatteetaten, for å nevne noen så er man fanget inn i et system som man ikke klarer å se utenfra. Det tar så uendelig lang tid å forklare, men det er mange nok i alternative medier som har gitt klar beskjed og forklarer hvordan og hvorfor. Systemet er i krig med deg. At NRK gjør det de gjør, og at vi må alle betale for det, er bare en liten del av symptomene og de synes det er flott at man bruker tid på å diskutere det. Norge hadde sin sjanse, men de fleste avviser i dag fullstendig det som gjorde at det en gang var håp. Sånn er det. Lær historie. Ikke av Gyldendal sine bøker, men langt utover det media og politikerne takler og ønsker å snakke om.