OSLO 20100806. Eksteriør av NRK, Norsk Rikskringkastings bygninger på Marienlyst. Klokken på toppen av bygget. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
annonse
annonse

I dag ble det lagt ut en sak på NRK Nyheter på Facebook om Ulf Leirstein og porno han skal ha sendt til en 14 år gammel gutt.

Jeg skrev en kommentar: «Bra at han ble tatt og lukes bort. Men hva med Trine Skei Grande-saken, når lager dere en sak om den?»

Det ble umiddelbart slettet. Flere skrev noe av det samme, uten sjikanering eller mobbing for det jeg så, bare spørsmål. Kunne se at de ble slettet én etter én.

annonse

Som det bildet som jeg legger ved viser, så har jeg svart en som spurte «Hva med TSG saken?», at jeg ble sensurert for å ha stilt samme spørsmål i en meget respektfull tone (understreket det da NRK påstod i en annen kommentar at de slettet kommentarer som var grove), jeg la til «er visst forskjell på folk». Da ble kommentaren slettet, og jeg ble blokkert fra å kommentere på siden NRK Nyheter på Facebook.

NRK er ingen tilfeldig nyhetskanal, den er finansiert av mine og dine lisenspenger. Som om det ikke er ille nok at de velger hvilke politikere som skal straffes og hvilke som skal gå fri, nå bestemmer de hvem som skal få lov å stille spørsmål og ikke. Det er uholdbart. Det er udemokratisk. Den samme kanalen kritiserer Putin for å drive med propaganda og at det russiske folk mangler frihet. Vel, jeg har vært en del i Russland og skrevet på sosiale medier der også, og har ikke opplevd å bli behandlet slik NRK under nåværende SV-ledelse holder på.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon