Prostituert kvinne står på gaten og venter på kunde. Nettingstrømper og sko med høye hæler. A prostitute stands on a street and is waiting for a customer. Horekunde. Foto: Robert Schlesinger / NTB scanpix NB! MODELLKLARERT
Del saken
 • 140
 •  
 •  
 •  
 •  

Den selvhøytidelige blekka Natt&Dag har for tiden en “hipp” stemmegivning der de lanserer Resett som kandidat til “Årets verste stemme”. Dette gjøres gjennom diverse usaklige påstander der redaktøren i Resett, Helge Lurås respektløst fremstilles som “en middelaldrende hvit mann på internett som føler seg akterutseilt”.

Natt&Dag er den samme blekka som ufarligjør prostitusjon overfor unge jenter ved å beskrive salg av seksuelle tjenester – til antatt middeladrende hvite menn. Artikkelen har overskriften “En «sugar baby» forteller om sugar dating: Den gøyeste delen av delingsøkonomien?” Artikkelen avsluttes med følgende uttalelse: “Hvis man tar et bevisst og trygt valg, og man er sikker på seg selv, så er det faktisk ikke noe problem”.

Andre moralbyggende artikler som Natt&Dag fremmer overfor norsk ungdom finnes under overskrifter som: “Du skal hore mye – å suge en fremmed fordi det er LOL” eller under overskriften “Sniktitt i mobilen til en eskortejente”. Det er tydelig at redaksjonen i Natt&Dag har en forkjærlighet for å gi unge jenter en innføring i en alternativ verden der man “moderlig eller faderlig” alt etter som forsøker å gi noen gode tips på veien. Litt “guidance” om man vil.

Det ser dessverre ikke ut til at det finnes mange ansvarlige “unge hvite kvinner” som ser galskapen denne type journalistikk – og tar til orde mot innholdet i dette snuskete magasinet. Dermed kan magasinet fortsette å stimulere unge grådige hvite kvinner til å dyrke sin frihet, inkludert det å skamløst utnytte hvite middelaldrende menn for egen økonomisk vinning.

Årets verste stemme må vel være Natt&Dag som markedsfører prositusjon som alternativ inntektskilde overfor unge kvinner. Min stemme er herved avgitt !

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 140
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]