Årets verste stemme

Natt&Dag ufarliggjør prostitusjon overfor unge jenter. Foto: Robert Schlesinger / NTB scanpix

Den selvhøytidelige blekka Natt&Dag har for tiden en «hipp» stemmegivning der de lanserer Resett som kandidat til «Årets verste stemme». Dette gjøres gjennom diverse usaklige påstander der redaktøren i Resett, Helge Lurås respektløst fremstilles som «en middelaldrende hvit mann på internett som føler seg akterutseilt».

Natt&Dag er den samme blekka som ufarligjør prostitusjon overfor unge jenter ved å beskrive salg av seksuelle tjenester – til antatt middeladrende hvite menn. Artikkelen har overskriften «En «sugar baby» forteller om sugar dating: Den gøyeste delen av delingsøkonomien?» Artikkelen avsluttes med følgende uttalelse: «Hvis man tar et bevisst og trygt valg, og man er sikker på seg selv, så er det faktisk ikke noe problem».

Andre moralbyggende artikler som Natt&Dag fremmer overfor norsk ungdom finnes under overskrifter som: «Du skal hore mye – å suge en fremmed fordi det er LOL» eller under overskriften «Sniktitt i mobilen til en eskortejente». Det er tydelig at redaksjonen i Natt&Dag har en forkjærlighet for å gi unge jenter en innføring i en alternativ verden der man «moderlig eller faderlig» alt etter som forsøker å gi noen gode tips på veien. Litt «guidance» om man vil.

Det ser dessverre ikke ut til at det finnes mange ansvarlige «unge hvite kvinner» som ser galskapen denne type journalistikk – og tar til orde mot innholdet i dette snuskete magasinet. Dermed kan magasinet fortsette å stimulere unge grådige hvite kvinner til å dyrke sin frihet, inkludert det å skamløst utnytte hvite middelaldrende menn for egen økonomisk vinning.

Årets verste stemme må vel være Natt&Dag som markedsfører prositusjon som alternativ inntektskilde overfor unge kvinner. Min stemme er herved avgitt !


Publisert: jan 12, 2018 @ 10:04 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Halvor Olsen

Middelaldrende hvit mann og skribent in spe

Latest posts by Halvor Olsen (see all)

 • StemmerBlankt

  Tiltredes.

 • AugustPetersen

  Omtrent som VG og Dagbladet: «Deler kona med kompisen» står det i VG. VG fortsetter normoppløsningen, eller kulturradikalismen, ingenting har noen verdi av det vi har.

  • per berge

   Greit nok å bekjenne seg som en utradisjonell når det kommer til sin sexualitet. Men det betyr ikke att den subsidierte «rikspresse» skal selge avisene sine på det.
   Vi har da tross alt våre forum og nettverk til den slags.
   VG opptrer som ei skabbete lausbikkje som pisser og spiser der det tilbys en mulighet. Verdi er det siste en tenker på når en hører VG blir nevnt.

 • DrD .

  Det feministene og sugarbabies ikke forstår er menneskets natur. De tror at kvinner kan ligge rundt og så finne seg en mann å ha familie med.
  Forskning viser at dess flere menn en kvinne har ligget med, dess vanskeligere for de er det å binde seg til en mann, og sannsynligheten for skilsmisse øker drastisk.
  Menn vil ikke ha kvinner som har hatt mange seksualpartnere. Biologisk sett er det en stor turn off da man tidligere aldri kunne være sikker på hvem sitt avkom man brukte tid og energi på å fostre opp.
  Det er drastisk økning av sugarbabies de siste årene, og det går knapt en uke uten tilbud fra 18-19 år gamle jenter.

  • Spekk

   Delvis enig, men det er ingen tvil om at «lett på tråden» gjør jenter mer attraktive, se bare på alle de som er mindre pene men ikke direkte stygge, ved å være litt mer horete enn de pene jentene kan de kompensere for det de mangler av utseende. Der det er alkohol med i bildet vil slike middelmådige men horete jenter være de klart mest ettertraktede.

 • Cabman

  Helge Lurås- håper du ser dette, eller blir gjort oppmerksom på min melding. Det er ikke mulig å starte egne tråder her, derfor legger jeg dette inn her. Mange etterlyser et alternativ til Facebook, da det er åpenbart at religion, ideologi , innvandring, «venstreside» kritikk blir sensurert, og folk blir blokkert/kastet ut- tystet på til arbeidsgiver osv- en helt forkastelig og råtten utvikling! Jeg prater av erfaring, jeg er rimelig hardhudet og tøff, men å bli rapportert til arbeidsgiver og bli kalt inn på teppet og motta advarsel for «rasistisk kommentar» basert på rapportering er ikke noe stas! De som er så «tøffe» og oppfordrer alle om «å stå fram» med meninger tviler jeg på er i en situasjon der de kan miste levebrødet av det? Nå skal jeg komme til poenget; du har investorer med penger bak deg, hva med å lage en FB variant der man kan være anonym- men med litt lik «struktur» som FB? Faren med dette er jo selvfølgelig at man lager «ekkokammer»- det mest interessante er jo å diskutere med meningsmotstandere- men når de kommer til et punkt der de ikke kan ta deg på argument men velger å «henge deg ut» og/eller rapportere til arbeidsgiver- som da blir presset til en «reaksjon» i forhold til bedriftens policy: om å ha de «rette verdier bla, bla,bla)- er anonymitet dessverre å foretrekke! Hadde jeg vunnet i Lotto😊 eller fått «lønn» på annet vis resten av livet, så skulle jeg «banka» min arbeidsgiver! Som er for å si det forsiktig.. på den « korrekte gode side»

  • Tor Anders Engen

   På en måte en god ide. Men det finnes alternativer som Minds, Steem (som også har tilknyttet YT variant dtube.video), Gab osv.

  • PolitiskUkorrekt

   Det finnes et meget godt alternativ til FB som heter vk.com
   I Sverige er det nå flere av de «ikke fullt så politisk korrekte» nettverkene som er i ferd med å gå over dit. Dette sosiale nettverket har ca 450 millioner brukere, og fungerer på mer enn 80 forskjellige språk.
   Jeg har selv vært der i mange år, og det er null problemer. Siden fungerer ganske likt som FB, men det er ingen sensur, ingen reklame og siden er mye mer ryddig og oversiktlig. Jeg håper Lurås og Resett ser muligheten som ligger i dette, og etablerer en Resett konto der, for da kan det (etterhvert) bli snakk om interessante forskyvninger i det norske medielandskapet, for det vil jo også tvinge de beste av de gode til å følge med der.

 • selma

  Et kroneksempel på den umoralen og løsrivelsen fra det etiske aspektet som har bredd seg i samfunnet over lengre tid, i den seksuelle omgangen mellom kvinne og mann.
  Jeg lurer også på hva våre barn blir undervist i på skolen, når helsesøster tar for seg seksualundervisningen. Gutter for seg, og jenter for seg, var det engang. Er etikken i denne nære og fine kroppslige kontakten med da? Det virker ikke sånn, slik dessverre mange ungdommer ter seg i dag.
  Politikerne følger opp og har seg med unge på den ene eller andre måten. For en skam! For et mentalt og moralsk nederlag! Og for noen rollemodeller overfor norske ungdommer !
  Det er noe usigelig trist over det som skjer nå. Det er trist at både voksne og unge blant oss ikke forstår å ta vare på sin integritet og mentale helse, og det er trist at vi som nasjon synker så dypt, rent etisk. En slags romerrikets fall på nytt, i moderne tid.
  Neo-liberalismens bakgård er vel dette. Frigjøring av individet, postmodernismens «ingen sannheter / ingen stengsler- politikk.» Alt er mulig, og alt er lov. Fornuften er frakoblet sansene.
  Er dette virkelig en seier for de progressive kreftene??

 • per berge

  Om noen foreldre åpent påstår dem tilhører Natt & Dag før Resett.no burde barnevernet gripe inn å redde unga.