An Uighur refugee talks during an interview with Reuters in Istanbul, Turkey, July 16, 2015. Thousands of members of China's Turkic language-speaking Muslim ethnic minority have reached Turkey, mostly since last year, infuriating Beijing, which accuses Ankara of helping its citizens flee unlawfully. Turkish officials deny playing any direct role in assisting the flight. Picture taken July 16, 2015. To match Insight TURKEY-CHINA/UIGHURS REUTERS/Osman Orsal
annonse

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]