GÅSBU 20180113. Martin Johnsrud Sundby, Sjur Røthe, Niklas Dyrhaug, Simen Hegstad Kruger og flere under 30 km. for menn fellestart med skibytte under NM Ski Gåsbu 2018 lørdag morgen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse

Martin Johnsrud Sundby lå lenge usynlig i bakgrunnen, men slo til kort tid før mål og kopierte fjorårets NM-seier i skiathlon lørdag.

Veteranen slo Niklas Dyrhaug med 1,4 sekunder. Sundby hadde ingen problemer med å trygge inn seieren på 30-kilometeren. Bronsen gikk til Finn Hågen Krogh.

Sundby gikk billig og ventet på muligheten som bød seg. Den grep han på en solid måte.

annonse

Det var langt fra høy fart under lørdagens tremil. Løperne byttet på å dra i tet, men ingen så meningen i å sprenge feltet. Dermed var det en stor gruppe som holdt sammen hele veien.

Dyrhaug var først inn på stadion ved skibyttet etter 15 kilometer, men måtte til slutt nøye seg med sølvet.

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]