En ung kvinne med facebook logo på øyet. Avhengighet. Sosiale medier. The presence of social media. Foto: Jan Haas / NTB scanpix NB! MODELLKLARERT
Del saken
 • 15
 •  
 •  
 •  
 •  

Mange etterlyser et alternativ til Facebook, da det er åpenbart at religions-, ideologi- , innvandrings- og venstresidekritikk blir sensurert. Folk blir blokkert/kastet ut, tystet på til arbeidsgiver og så videre – en helt forkastelig og råtten utvikling! Jeg prater av erfaring. Jeg er rimelig hardhudet og tøff, men å bli rapportert til arbeidsgiver og bli kalt inn på teppet og motta advarsel for «rasistisk kommentar» basert på rapportering er ikke noe stas! De som er så «tøffe» og oppfordrer alle om «å stå fram» med meninger, tviler jeg på er i en situasjon der de kan miste levebrødet av det?

Nå skal jeg komme til poenget: Helge Lurås – du har investorer med penger bak deg, hva med å lage en FB variant der man kan være anonym, men med litt lik struktur som FB? Faren med dette er jo selvfølgelig at man lager «ekkokammer» – det mest interessante er jo å diskutere med meningsmotstandere. Men når de kommer til et punkt der de ikke kan ta deg på argument, men velger å henge deg ut, og/eller rapportere til arbeidsgiver, som da blir presset til en «reaksjon» i forhold til bedriftens policy om å ha de “rette verdier”, bla, bla,bla, er anonymitet dessverre å foretrekke! Hadde jeg vunnet i Lotto eller fått «lønn» på annet vis resten av livet, så skulle jeg «banka» min arbeidsgiver! Som er for, å si det forsiktig, på den « korrekte gode side»

(Teksten er hentet fra Resetts kommentarfelt)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 15
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]