Gåsbu 20180111. Johannes Høsflot Klæbo i mål på sprinten under NM på Gåsbu. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
annonse

Johannes Høsflot Klæbo var storfavoritt, men klarte ikke å ta seieren i bysprinten i tyske Dresden. Han måtte gi tapt for Italia-stjernen Federico Pellegrino.

Klæbo hang ikke helt med da Pellegrino fikk solid med fart på flata i finalen. I spurten vant til slutt italieneren med 18 hundredels sekund.

Tredjeplassen gikk til prologvinneren Lucas Chanavat fra Frankrike. Even Northug fikk tidlig finalen ødelagt og endte sist.

annonse

Tidligere på dagen var Klæbo best i både kvartfinalen og semifinalen. I prologen var han nest raskest.

Fredrik Riseth, Kasper Stadaas og Pål Trøan Aune røk ut i semifinalen, mens det var slutt for Erik Valnes i kvartfinalen.

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]