Mann skutt og drept i Sverige

Ingen er pågrepet etter at to menn i 20-årene ble funnet skutt i Helsingborg fredag kveld. Den ene mannen, en 23-åring, døde kort tid etter av skadene. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix

To menn ble funnet skutt i Helsingborg i Sverige fredag kveld. Den ene av dem døde kort tid etter, mens tilstanden for den andre betegnes som alvorlig.

Politiet fikk melding i 22-tiden fredag om flere avfyrte skudd i området Närlunda i Helsingborg. Da de kom til stedet fant de to menn med skuddskader.

Den ene av mennene, en 23-åring, ble kort tid etter erklært død, mens den andre mannen, en 22-åring, ble sendt til sykehus med alvorlige skader. Begge de to betegnes som kjenninger av politiet, skriver Aftonbladet.

Politiet vet ennå ikke om flere var innblandet i skytingen, men skal ha fått opplysninger om at to biler forsvant fra stedet kort tid etter.

– Vi avhører nå vitner på stedet og forsøker å innhente så mye informasjon som mulig, opplyser politiets talsmann Fredrik Bratt.

Det var ikke foretatt pågripelser i saken i morgentimene lørdag.

(©NTB)


Publisert: jan 13, 2018 @ 10:54 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • Tor Anders Engen

  Vil anta at dette er en av disse multikulturelle som beriker vårt samfunn, der media mener at dette må vi ha flere av.

  Man bør vel fremme en kampanje #SJWBackToTheAsylum

  • GHjo

   “Mann skutt og drept i. -Sverige- .”
   Virkelig?
   Ja, -det- var litt av en nyhet.

 • Finn

  Himmel og hav for en sørgelig verden vi opplever som har et sammenligningsgrunnlag!😡

 • titt1tei

  Fredens religion som har vært på ferde?

 • Harald Engen

  Man pleier å sammenligne en statsadministrasjon med et fartøy på rett kurs. Den svenske statsadministrasjonen lever i så fall opp til svensk maritim historie.

  Da flaggskipet Kronan, et av verdens største, skulle gjøre en brå manøver under et slag i 1676 senket de skipet helt på egenhånd.

  https://no.wikipedia.org/wiki/%C2%ABKronan%C2%BB

 • Ganske Rettferdig

  I Sverige ble det drept over 40 mennesker med skytevåpen i 2017. Bare i Stockholm ble 27 drept av skytevåpen. Totalt antall drap i Sverige 2017 er litt under 150, omtrent det samme som i 206. Antall drap i Norge ble TOTALT 27. Smak litt på de tallene.