Trump ved «utmerket» helse

USAs president Donald Trump var fredag inne til sin første offisielle helsesjekk som ifølge legen gikk helt utmerket. AP Photo/Evan Vucc

Donald Trumps helse er «utmerket», ifølge legen som foretok den amerikanske presidentens første offisielle helsesjekk fredag.

– Presidentens er ved utmerket helse, sier legen Ronny Jackson i en pressemelding fra Det hvite hus. Han la til at også helsesjekken i seg selv gikk helt utmerket.

Jackson sier han ser fram til å legge fram en mer detaljert rapport i Det hvite hus tirsdag.

Før presidentvalget høsten 2016 betegnet Trumps fastlege Harold N. Bornstein den da 70 år gamle overvektige forretningsmannens helsetilstand som «forbausende fortreffelig».

Mange amerikanere har ventet spent i forkant av fredagens resultat. Flere har tatt til orde for at også presidentens mentale helse må undersøkes, ikke bare hans fysiske helse.

Også flere eksperter har det siste året stilt spørsmål ved Trumps mentale helse, noe også en rekke av presidentens medarbeidere gjør i boken «Fire and Fury: Inside the Trump White House».

Trump har tatt til motmæle mot boka og beskriver seg selv som et mentalt stabilt geni.

NTB-AP
(©NTB)


Publisert: jan 13, 2018 @ 9:07 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • Pisspå1tegningav1falskprofet!

  «den da 70 år gamle overvektige»
  Overvektige?
  Eg trur det er mer overvekt hos NyTaleByrået enn hos Trump.

 • Astraios

  Naturligvis – men hva skal venstresidens journalister bruke som propaganda mot Trump når det ene etter det andre angrepet fordufter?

  Økonomien i USA går så det suser og børsene er all time high. Det nevnes knapt i NRK, TV2, Aftenposten, VG, Nettavisen eller Dagbladet.

 • KjellArneThomassen

  Mens media bruker tiden og energien på saker og uttalelser som sjokkerer, men er uten betydning. Bruker Trump administrasjonen tiden på å endre det amerikanske samfunn.
  Det foregår uten innblanding fra den samme media som er opptatt med bagateller og følelser uten å se hva som foregår. Mens journalistene slåss om å gi karakteristikker og erklære ham mentalt syk, holder han på å endre samfunnet rundt dem. Og de klarer ikke se det.

 • Reidar S

  Ser for meg sørgekanter i MSM når/om dette presenteres