Presidential candidate and Czech President Milos Zeman shows his vote as his wife Ivana, right, looks on during the presidential election's first round vote in Prague, on Friday, Jan. 12, 2018. Czech Republic's president Milos Zeman and former president of the Czech Academy of Sciences Jiri Drahos are considered as favorites to advance to the runoffs on Jan. 26th and 27th. (Vit Simanek/CTK via AP)
annonse

NTB-AP-AFP

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]