Cornelius Poppe /Scanpix
annonse

Et tyveri av to brannslukkingsapparater i en tunnel på Jæren, førte til stenging og full utrykning natt til søndag.

Natt til søndag ble to forskjellige brannslukkingsapparater i Kleppevarden tunnel på Jæren i Rogaland stjålet to ganger, opplyser politiet.

Politiet sier til NTB at så snart et slikt apparat fjernes, stenges tunnelen automatisk. Dette for å forhindre at flere kjøretøy tar seg inn i tunnelen under brann.

annonse

I tillegg går det en direkte alarm til brannvesenet som gjennomfører utrykning.

Dette skjedde altså to ganger natt til søndag.

– Entreprenør måtte også rykke ut for å gjenopprette sikkerheten i tunnelen, sier operasjonsleder Toralv Skårland i Sørvest politidistrikt til NTB.

– Verdien på apparatene er veldig liten i forhold til de ressursene som må brukes. Dette er rent hærverk, fortsetter han.

Saken vil foreløpig ikke bli etterforsket av politiet, fordi de mangler spor og tips i saken.

– Per nå har vi ingenting å gå etter, men vi ønsker selvfølgelig tips. Samtidig ber vi om at folk bruker fornuft.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]