In this photo taken on Thursday, Aug. 10 2017, Hugo Simoes, right, watches his group of volunteer firefighters from Lisbon refill the water tanks of their trucks while helping fight a forest fire near the village of Aldeia do Monte, outside Abrantes, central Portugal. Almost all of the 2,000 Portuguese firefighters at a weeklong wildfire that killed more than 60 people this summer had something in common apart from the acute danger they faced: they were doing it for no pay and with equipment bought with public donations. More than 90 percent of Portugal's around 30,000 firefighters are volunteers. (AP Photo/Armando Franca)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Minst åtte personer omkom og rundt 50 ble skadd da det utbrøt brann i et fritidslokale i byen Tondela i Portugal lørdag.

Brannen brøt trolig ut som følge av en gasseksplosjon inne i bygningen i Vila Nova da Rainha, rundt 250 kilometer nord for Lisboa.

Mange personer var samlet i lokalet for å delta i en kortspillturnering.

Ifølge vitner på stedet oppsto det panikk blant de rundt 60 personene som befant seg inne i lokalet. Folk strømmet mot utgangen mens bygningen fylte seg med tjukk, svart røyk.

Det er uklart hva som forårsaket eksplosjonen. Ifølge AP var det snakk om enten en gassovn eller en vedovn.

NTB-AP-DPA
(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]