Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen / SCANPIX
annonse
annonse

Mine tanker går til «Oda», nå 13, som risikerer å møte gjerningsmennene i byen både hun og gjerningsmennene bor. Byen hvor hun som 12-åring ble lurt med inn i en kommunal leilighet hvor fire østafrikanere bor, seksuelt misbrukt av en på nær 20, og voldtatt av en 17-åring. Gjerningsmennene går, foreløpig, fri, fordi en av de dømte har anket.

Hun fortalte ikke noen om det før gjerningsmennene truet med å dele bilder av voldtekten på Snapchat hvis hun ikke kom tilbake til dem i leiligheten. Da brøt hun sammen, og fortalte sin mor.

Jeg leste om dette hos rights.no, og klokka var nesten 2 på natten før jeg klarte å sove. Når jeg skriver dette, kjenner jeg tårene presser på igjen, med tanke på hva som skjedde med henne da hun da var 12, og som hun og familien hennes må leve med ettervirkningene av resten av livet.

annonse

Tankene mine er med henne, og med alle de andre som har blitt offer for en annen kultur, et skremmende kvinnesyn og en så naiv innvandringspolitikk at jeg ikke kan fatte og begripe hvordan såpass mange, fortsatt, ønsker en fortsettelse av galskapen.

Hvordan kan så mange, både politikere og ”vanlige folk”, fortsatt mene at vi er forpliktet til å ta i mot unge menn fra Afrika og Midtøsten, samtidig som våre egne barn og unge ”ofres” på flerkulturens alter?

Der hovedstrømsmedia unnlater å skrive om overgrep og vold begått mot norske barn og unge, fremmes i stedet historier om unge menn (”Oktoberbarn”), som uansett påstått alder da de kom, nå runder minst 18.

Unge menn, som faktisk, i de fleste tilfeller, umulig kan være alene på denne jord, med tanke på kostnadene forbundet med å komme seg fra for eksempel Afghanistan til Norge. Menn som takket være velmenende, naive, nordmenn vernes om og anses som ”barn” selv med markante rynker rundt øynene.

annonse

Svært mange både afghanske og øst-afrikanske gutter er helt sikkert greie gutter. Men, vi kan ikke begynne å innvilge asyl fordi noen ”passer godt inn på fotballaget” eller fordi han er en likandes gutt. Ikke når det ikke finnes legitime grunner for å innvilge opphold.

Og, hva med de som viser seg å ikke være så snille gutter? I Tyskland drepte nylig en afghaner sin 15 år gamle tyske ex-kjæreste. Han hevder (selvsagt) selv å være mindreårig, men dette blir nå etterforsket, og han ser visstnok ikke ut som den 15-åringen han selv hevder å være. Og det er mange andre historier.

Har noen noe som helst grunnlag for å tro at det er mindre løgn blant ”barna” som har kommet til Norge? Enten de er fra Afghanistan eller andre land?

Er det grunn til å mene, eller tro, at det bare er snille ”stakkarer” vi tar i mot?

Grimstad, 2017: To 13-årige jenter voldtas av to afrikanske asylsøkere. Den ene gjerningsmannen er 17, den andre 19. 19-åringen skylder på kulturforskjeller.

annonse

Et sted på Nordmøre, Mars 2017: 20-åring fra Afghanistan tiltalt for voldtekt av en 14-åring på et skoletoalett. ”Gutten” ble innvilget opphold i Norge tre måneder tidligere.

Kongsberg, oktober 2017: 19-årig somalier voldtok en 13 år gammel jente på byens bibliotek. Han har innrømmet forholdet, og går i påvente av dom fritt rundt i Kongsberg.

Hvor mange tilfeller er det som vi kanskje ikke får høre om? Også gutter har en ”ny hverdag” flere steder i Norge:

I artikkelen fra Rights.no om «Oda» står det også: ”Overgriperne, som er østafrikanere, går løs i byen den dag i dag. De henger i sentrum i en gjeng, kjent for narkotikasalg, salg av sigaretter til barn, og knivslåssing. De går ikke av veien for å banke opp norske gutter, rane dem, og true dem på livet. En gutt i ungdomsskolealder ble ganske nylig banket opp og drapstruet. Han ble så redd at han flyktet til et mindre tettsted flere mil unna før familien fant han igjen.”

Kolbotn, Høst 2017: 30 hettekledde og maskerte gutter med innvandrerbakgrunn befinner seg i Kolbotn sentrum, ute etter å ”ta” noen. De tilfeldige ofrene blir et lokalt håndballag, gutter 14-16, hvor de som ikke klarer å løpe vekk får juling. Det er også tilfeller hvor gjenger har tvunget etnisk norske gutter til å kysse skoene til guttene i gjengen. Dette mens de er blitt filmet med mobilkamera.

Vi har fortsatt et stykke igjen for å ta igjen Tyskland og Sverige hva overgrep mot den opprinnelige befolkningen angår, men det er en skremmende økning også her!

Malmø, denne vinteren: Politiet går ut og advarer jenter og kvinner å gå ute alene om kvelden etter at det har vært flere overfallsvoldtekter begått av flere gjerningsmenn. I ett av tilfellene, en 17-årig jente, så var volden så grufull at politiet nekter å fortelle hva som har skjedd, utover at ”en grense virkelig er krysset”, og at det var ”særskilt hensynsløst”.

Rotherham, 2014: Det avsløres at minst 1400 britiske jenter har blitt misbrukt av såkalte ”grooming gangs” i løpet av en 16-årsperiode.

annonse

Over hele Vest-Europa mister spesielt jenter og kvinner tryggheten vi lenge har kunnet ta for gitt. Og det på grunn av tilkomst av fremmede kulturer hvor jenter og kvinner, av alt for mange, ses på som ”lovlig vilt”. Jenter anses som mannens, og familiens ”eiendom”, og hva sier ikke da disse overgrepene om overgriperens syn på våre vestlige samfunn, og deres syn på vestlige menn?

Når såpass mange ikke klarer å respektere at disse jentene ikke er deres å forgripe seg på, så vitner det om en total mangel på respekt for samfunnet hvor de har sluppet inn og menneskene der. Og jeg har ingen tro på at dette kommer til å bli bedre med en stadig økende andel innvandrere med bakgrunn fra kulturer hvor ”andres kvinner” ikke har noen verdi.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon