Oslo 20160617. Miljøpartiet De Grønne. Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum tilstede på Miljøpartiet De Grønnes sommerpressekonferanse fredag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Del saken
 • 569
 •  
 •  
 •  
 •  

Jeg har hatt en viss sans for Gunnar Stavrum og Nettavisen, og har også deaktivert min adblocker på sidene deres. Men etter Stavrums usmakelige innlegg om Trine Skei Grande-saken, har jeg mistet all respekt for denne avisen, og kommer til å unngå den.

Stavrum snakker om “stygge og usanne rykter” og “bakvaskelser” om konkrete hendelser som gjelder en 38-årig Skei Grande og en 16-årig gutt, og spyr ut usannheter om motivene som dem som har skrevet om saken. Det handler ikke om innvandringskritikere som vil “ta” Grande. Det handler om kjølvannet av “#Metoo” og likhet for loven.

Stavrum fyrer løs mot de han påstår ser konspirasjoner bak tausheten om saken i mainstream media, men ser tydeligvis ikke selv at han med sin frådende artikkel nettopp BEKREFTER at media holder sin hånd over enkelte, mens andre blir satt i gapestokken.

Som toppen på kaka har han lagt ut en meningsmåling med spørsmålet “Var det riktig av Skei Grande å ta et oppgjør med ryktene?” På dette kan man svare ja eller nei. Slik fremstår Nettavisen som rent parodisk og så spyttslikkende overfor visse politiske krefter at man nesten bare må le. Selve premisset for meningsmålingen er jo fullstendig absurd, for hvilket oppgjør har Skei Grande tatt med ryktene?? Og hva er det i “ryktene” som er usant? Hun tilbakeviser INGENTING!

Det eneste hun sier er at hun ikke er en overgriper. Og journalistene bukker og neier og våger ikke engang følge opp med et eneste spørsmål om hva som egentlig skjedde i kornåkeren. Slik legger norske medier seg på rygg for Venstrelederen.

Nok en gang har media vist hvilket ormebol de er, og Stavrum viser igjen hvordan selv folk man trodde besatt en smule fornuft, tyr til ufine metoder for å sverte de som vil ha åpenhet om saken.

Det handler om en partileder og en 16 år gammel gutt. En leder av et parti som formelig har rast mot regjeringens midlertidige oppholdstillatelser for enslige mindreårige, som i Venstres øyne er mindreårige til de er 18! Når det gjelder asylsøkere hyler gråtekonene i Venstre om at 16-åringer er barn!

Jeg næret en viss skepsis til Resetts oppslag til å begynne med, men etter Stavrums uspiselige innlegg, som bekrefter medias løgn og hykleri, tar jeg av meg hatten for Helge Lurås og Resett for at de har våget å trekke saken frem i lyset.

Og adblock er selvfølgelig aktivert for Nettavisen.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 569
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]