Nettavisens redaktør Gunnar Stavrum. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Jeg har hatt en viss sans for Gunnar Stavrum og Nettavisen, og har også deaktivert min adblocker på sidene deres. Men etter Stavrums usmakelige innlegg om Trine Skei Grande-saken, har jeg mistet all respekt for denne avisen, og kommer til å unngå den.

Stavrum snakker om “stygge og usanne rykter” og “bakvaskelser” om konkrete hendelser som gjelder en 38-årig Skei Grande og en 16-årig gutt, og spyr ut usannheter om motivene som dem som har skrevet om saken. Det handler ikke om innvandringskritikere som vil “ta” Grande. Det handler om kjølvannet av “#Metoo” og likhet for loven.

Stavrum fyrer løs mot de han påstår ser konspirasjoner bak tausheten om saken i mainstream media, men ser tydeligvis ikke selv at han med sin frådende artikkel nettopp BEKREFTER at media holder sin hånd over enkelte, mens andre blir satt i gapestokken.

annonse

Som toppen på kaka har han lagt ut en meningsmåling med spørsmålet “Var det riktig av Skei Grande å ta et oppgjør med ryktene?” På dette kan man svare ja eller nei. Slik fremstår Nettavisen som rent parodisk og så spyttslikkende overfor visse politiske krefter at man nesten bare må le. Selve premisset for meningsmålingen er jo fullstendig absurd, for hvilket oppgjør har Skei Grande tatt med ryktene?? Og hva er det i “ryktene” som er usant? Hun tilbakeviser INGENTING!

Det eneste hun sier er at hun ikke er en overgriper. Og journalistene bukker og neier og våger ikke engang følge opp med et eneste spørsmål om hva som egentlig skjedde i kornåkeren. Slik legger norske medier seg på rygg for Venstrelederen.

Nok en gang har media vist hvilket ormebol de er, og Stavrum viser igjen hvordan selv folk man trodde besatt en smule fornuft, tyr til ufine metoder for å sverte de som vil ha åpenhet om saken.

annonse

Det handler om en partileder og en 16 år gammel gutt. En leder av et parti som formelig har rast mot regjeringens midlertidige oppholdstillatelser for enslige mindreårige, som i Venstres øyne er mindreårige til de er 18! Når det gjelder asylsøkere hyler gråtekonene i Venstre om at 16-åringer er barn!

Jeg næret en viss skepsis til Resetts oppslag til å begynne med, men etter Stavrums uspiselige innlegg, som bekrefter medias løgn og hykleri, tar jeg av meg hatten for Helge Lurås og Resett for at de har våget å trekke saken frem i lyset.

Og adblock er selvfølgelig aktivert for Nettavisen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon