Stort ego på avveie?

En aktiv Nora Mørk under finalen mellom Frankrike og Norge. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Nora Mørk sin sak begynner nå å ligne en parodi. Rett før herrelandslaget skal spille en meget avgjørende VM-kamp, må de forholde seg til alvorlige, offentlige påstander fra Mørk og hennes familie om at hennes nakenbilder har sirkulert blant herrelandslagets spillere. Mørk og hennes grovkornede far som krevde at hele herrelandslaget skulle sendes hjem fra VM, er misfornøyde med at Håndballforbundets beklagelse er sendt til dem privat, og ikke offentlig gjennom media. Hvor mye offentlig interesse tror Mørk og hennes far egentlig at denne saken har? De fleste følte nok i utgangspunktet sympati med Mørk, men nå tror jeg mange begynner å få nok. Mørk har tatt nakenbilder av seg selv og de kom på avveie. Hvor mye skal hun og familien melke ut av denne saken? Hun sier hun skammer seg og føler seg naken – ja, kanskje hun skal ta konsekvensen av at bilder kan komme på avveie, og la være å ha slike bilder på telefonen sin?

Nora Mørk og hennes råtass av en far, bør merke seg følgende: Det er ikke en straffbar eller umoralsk handling av mottakeren at noen sender et bilde til deg. Om en herrelandslagspiller har blitt tilsendt et nakenbilde av Nora Mørk, så er ikke det grunnlag for å be henne om offentlig unnskyldning. Nora Mørk bør snarest innse at hun selv har gjort noe dumt og slutte å forlenge dette som en offentlig sak alle er grundig lei av. Hun truer nå med å trekke seg fra landslaget. Det bør hun få lov til. Noen tror de er verdens navle. Da trenger man en korreksjon.

Norges landskapskaptein forteller for øvrig at det var noen av de mannlige landslagsspillerne som selv oppsøkte og fortalte Nora Mørk om at de hadde mottatt bildene, og hele landslaget uttrykte sin støtte til henne. Likevel fortsetter Nora Mørk og faren hennes å trekke denne saken ut i langdrag, og ødelegger herrelandslagets mesterskap, mens saken ble holdt unna media så lenge de selv var midt i en turnering.


Publisert: jan 17, 2018 @ 10:38 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Sverre Avnskog

Lærer med interesse for politikk, samfunn og religion