Hamburg, Tyskland 20171217. En aktiv Nora Mørk under finalen mellom Frankrike og Norge (23-21). Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 • 8.6K
 •  
 •  
 •  
 •  

Nora Mørk sin sak begynner nå å ligne en parodi. Rett før herrelandslaget skal spille en meget avgjørende VM-kamp, må de forholde seg til alvorlige, offentlige påstander fra Mørk og hennes familie om at hennes nakenbilder har sirkulert blant herrelandslagets spillere. Mørk og hennes grovkornede far som krevde at hele herrelandslaget skulle sendes hjem fra VM, er misfornøyde med at Håndballforbundets beklagelse er sendt til dem privat, og ikke offentlig gjennom media. Hvor mye offentlig interesse tror Mørk og hennes far egentlig at denne saken har? De fleste følte nok i utgangspunktet sympati med Mørk, men nå tror jeg mange begynner å få nok. Mørk har tatt nakenbilder av seg selv og de kom på avveie. Hvor mye skal hun og familien melke ut av denne saken? Hun sier hun skammer seg og føler seg naken – ja, kanskje hun skal ta konsekvensen av at bilder kan komme på avveie, og la være å ha slike bilder på telefonen sin?

Nora Mørk og hennes råtass av en far, bør merke seg følgende: Det er ikke en straffbar eller umoralsk handling av mottakeren at noen sender et bilde til deg. Om en herrelandslagspiller har blitt tilsendt et nakenbilde av Nora Mørk, så er ikke det grunnlag for å be henne om offentlig unnskyldning. Nora Mørk bør snarest innse at hun selv har gjort noe dumt og slutte å forlenge dette som en offentlig sak alle er grundig lei av. Hun truer nå med å trekke seg fra landslaget. Det bør hun få lov til. Noen tror de er verdens navle. Da trenger man en korreksjon.

Norges landskapskaptein forteller for øvrig at det var noen av de mannlige landslagsspillerne som selv oppsøkte og fortalte Nora Mørk om at de hadde mottatt bildene, og hele landslaget uttrykte sin støtte til henne. Likevel fortsetter Nora Mørk og faren hennes å trekke denne saken ut i langdrag, og ødelegger herrelandslagets mesterskap, mens saken ble holdt unna media så lenge de selv var midt i en turnering.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 8.6K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]