President Donald Trump sammen med justisminister Jeff Sessions, som i fjor erklærte seg inhabil i Russland-saken fordi han unnlot å informere Kongressen om møter med Russlands USA-ambassadør i 2016. Foto: Evan Vucci, / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Donald Trump er svært ivrig etter å snakke med spesialetterforskeren som har ansvar for Russland-granskingen, ifølge presidentens advokat.

Tidligere FBI-direktør Robert Mueller leder granskingen av hvorvidt Trumps medarbeidere samarbeidet med Russland for å påvirke presidentvalget i 2016.

Trumps advokat Ty Cobb sier i et intervju med CBS at presidenten er «svært ivrig etter å sette seg ned og forklare alt som måtte være av interesse på spørsmål fra spesialetterforskerens kontor».

annonse

Mueller ble av justisdepartementet utnevnt til å lede etterforskningen i mai i fjor etter at Trump sparket FBI-sjef James Comey.

Trump har avvist anklagene om Russland-samarbeid og kritisert etterforskningen en rekke ganger. Parallelt med Mullers etterforskning granskes påstandene om ulovlig samarbeid med Russland også av flere komiteer i Kongressen.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon