Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

Resett har i flere artikler skrevet om hvordan Trine Skei Grande hadde sex med en gutt under 18 år i et bryllup i Trøndelag i 2008.

I dag snakker han ut i en artikkel i VG. Mannen er nå 26 år.

– Vi hadde begge drukket, gikk en tur og havnet i kanten på en kornåker, der vi lå sammen, sier han.

annonse

– Dette er det jeg kommer til å si offentlig om saken. Men hvis statsministeren vil høre min versjon, så stiller jeg selvfølgelig opp, sier han.

Trine Skei Grande har blitt drevet fra skanse til skanse etter at Resett har frontet denne saken. Først ved å bortforklare det hele som rykter satt ut av politiske motstandere for å skade henne, så ved å snakke usant om hva som skjedde, til alle. I hennes versjon fremstår gutten som den aktive part, ifølge VG. 

For kun to dager siden sto hun frem i Aftenposten og sa at hun ikke var noen overgriper. Hun gikk langt i å antyde at “ryktene” handlet om kvinneforakt:

annonse

– Jeg kan ikke la meg skremme ut av politikken. Jeg kan ikke la disse kreftene vinne, de som prøver å skremme damer ut av politikken, sa hun. Hvor mange jenter orker å stå i dette?

Grande sa også til Aftenposten at mange av dem som sprer ulike saker om henne i sosiale medier, har en politisk agenda, men hadde ingen forklaring på hvorfor akkurat hun er så utsatt. Hun mente at hun har fått gjennomgå ekstra av folk på høyresiden på grunn av ønsket om en mer liberal innvandringspolitikk.

– Da oppleves vi som en stor trussel for disse miljøene. De bruker alle midler for å stoppe oss, sa hun.

Mannen som nå står frem som gutten hun hadde sex med i bryllupet sier til VG at han hadde kontakt med Grande torsdag 11. januar. I en SMS spurte han om det greieste ville være å fortelle sannheten. Da ringte Grande.

– Mitt utgangspunkt for vår enighet om å ikke si noe, var at jeg opplevde at vi var enige om hva som hadde skjedd. Men i den samtalen spurte jeg hva som var hennes versjon, sier han.

– Da fikk jeg sjokk. Hun fortalte at hennes versjon var at det hadde vært en fest hvor venner koste seg og hvor jeg hadde dratt med henne bak et hus og hoppet på henne, sier mannen.

VG vet at denne versjonen av historien er noe Grande også har formidlet til andre.

Gutten reagerer på Grandes aktive fremstilling av saken.

annonse

– Hun snur det altså plutselig til at det er jeg som er en overgriper og at det er jeg som burde ha skyldfølelse, sier han.

– Jeg mistenker at dette er den versjonen hun også har gitt til statsministeren. Jeg har vært komfortabel med at vi ikke skal kommentere saken, men jeg er redd for at det er en annen sannhet som nå sprer seg, sier den nå 26 år gamle mannen til VG.

– Jeg ønsker Skei Grande alt godt i hennes nye jobb. Men jeg har levd med dette i ti år og vil ikke gå rundt i ti år til og være redd for at andre skal tro at jeg har gjort noe galt.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon