annonse
annonse

Ett år har gått med Donald J. Trump, og vi er mange som priser vår Skaper for at Hillary Clinton. ikke er Commander-in-Chief. Med henne som president, er jeg redd for at det hadde blitt en direkte væpnet konfrontasjon med Russland, kanskje starten på tredje verdenskrig. Vi husker at Hillary lovet en flyforbudssone over Syria, og det hadde betydd krig med Russland.

Da Adresseavisen snakket med meg for ett år siden i sin jakt på de som støttet Trump i stedet for Clinton, laget de artikkelen Velkommen til Trumpelag. Uttalelsene jeg gav i det intervjuet står seg fremdeles godt. Det er først og fremst fredssaken som er viktigst for meg.

I valgkampen snakket Trump varmt om ikke-intervensjon, men det viste seg tidlig at også Trump spiller på lag med krigshisserne. Det første av det så vi da han sendte krysserraketter inn i Syria, og hans første offisielle besøk gikk til hodekapperne i Saudi-Arabia. Her inngikk han tidenes våpenavtale med de korrupte sheikene.

annonse

Selv om mange av de såkalt liberale har våte drømmer om å avsette Trump basert på for eksempel grunnlovstillegg §25, altså å si at han er uskikket til tjeneste, er Hillary Clinton og hennes assistent Huma Abedin mye nærere en fengselscelle enn Trump er fra å bli avsatt. Trump er sterk som en hest, med perfekt helse.

Når det gjelder Clinton og Abedin, har organisasjonen Judicial Watch gjort et meget grundig arbeid med å legge til rett for en straffeforfølgelse av de kriminelle aktivitetene Clinton har vært involvert i. Også YouTuberen H. A. Goodman har mye god innsikt som er verdt å få med seg. Jeg tror ikke det er lenge til boblen med Clinton og hennes krigshissere sprekker.

Noen tror en stor del av oss som er opptatt av nasjonaldemokratiet mot anti-demokratisk globalisme er veldig opptatt av jødelobbyen. Det er feil. At det er antidemokratiske eliter som styrer verden, ja helt klart. Allerede da Eisenhower var president advarte han mot det militærindustrielle kompleks, hvor en mann som tidligere presidentkandidat Ron Paul har meget vektige argumenter. De har en egeninteresse av krig, uavhengig om det er en republikansk eller en demokratisk president.

Tenk bare på den enorme profitten fra sikkerhetssektoren etter 11. september, krigen i Afghanistan, Irak, Libya og alle de andre slemmingene vi «gode» fra Vesten har bombet til helvete. Vi snakker om trilliarder av dollar.

annonse

Norske selskaper som Kongsberg, Nammo og Raufoss har også tjent milliarder av kroner på disse krigene. Her er norsk utenrikspolitikk meget relevant, og det har vært alt for liten diskusjon i at vi har vært med på folkerettsstridige kriger etter den kalde krigen, først mot Jugoslavia og senere i andre kriger. Det er trist at det ikke er større diskusjon om at våre elitesoldater trener opp terrorister som skal undergrave Syrias lovlige regjering.

Selv om mange av oss gjerne skulle ha sett en president som først og fremst er opptatt av å skape fred og gjøre Amerika stort igjen, er det ingen katastrofe at Trump er president. Kulturelt koser vi oss med at han gang på gang knuser Jim Acosta #ClintonNewsNetwork og de såre social justice warriors som ikke kan argumentere uten å kalle sine meningsmotstandere rasister og hitlerister.

Men du verden så lykkelige vi er fordi Hillary ikke vant. Så får de politisk korrekte bare gråte. Vi fryder oss.

 

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon