annonse

Politifolk på Sri Lanka måtte søndag kaste fra seg våpnene sine og løpe for livet da flere elefanter kom løpende mot dem mens de spanet en cannabisplantasje.

annonse

Søndag morgen leter flere politifolk etter et T56 automatgevær som ble kastet inn i buskene i Lunugamvehera 225 kilometer sør for hovedstaden Colombo under opptrinnet.

annonse

Politifolkene hadde slått leir like i nærheten av en cannabisplantasje for å pågripe de som drev den, men ble nødt til å sette dette på vent.

– Konstablene måtte kaste fra seg våpnene sine og løpe for å redde livene sine da elefantene kom mot dem, heter det i en uttalelse fra politiet.

På Sri Lanka er det strenge lover som beskytter elefanter, som anses som hellige dyr. Drøyt 50 mennesker dør årlig på Sri Lanka som følge av elefantangrep.

annonse
annonse

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.