Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Politiet har pågrepet tre menn etter en voldshendelse i en bolig i Narvik i Nordland mandag morgen. En person ble fraktet til sykehus.

De tre pågrepne mennene er mellom 20 og 50 år gamle. Operasjonsleder i Nordland politidistrikt, Tommy Bech, opplyser overfor NTB at en fjerde mann i 30-årene er fraktet til Narvik sykehus.

– Han skal ikke være alvorlig skadd, men opplysninger tyder på at han er påført kroppsskade(r), sier politiadvokat ved Narvik politistasjon, Torgeir Kvitvik, til Fremover.

annonse

Politiet rykket ut til boligen i Fagernes etter de ble varslet om bråk på adressen like før klokken sju mandag morgen. De tre pågrepne er siktet for vold og er i politiets varetekt.

– Status er at vi arbeider med etterforskningen av en voldssak, hvor flere personer har vært til stede – alle tilhørende rusmiljø, opplyser Kvitvik.

Hendelsesforløpet er fortsatt uklart.

– Vi er på stedet for å gjøre undersøkelser for å finne ut hva som har skjedd, sa operasjonsleder Bech mandag morgen.

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]