Gardermoen 20170505. Christian Tybring-Gjedde på landsmøtet til Fremskrittspartiet på Gardermoen Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Tybring-Gjedde pekte fredag på at dagens asylordning er ødelagt. Han ga støtte til UDIs forslag om at FN skal få ansvaret med fordeling av flyktninger. Problemet med dagens asylordning er at den gir privilegier til utvalgte på bekostning av resten – inkludert mange av de som ikke har råd til å betale menneskesmuglere for å komme til Europa. Dette vil fortsette om det er FN – en av verdens mest korrupte organisasjoner – som fordeler flyktninger.

Løsningen på problemet er derimot enkel; avskaff asyl og erstatt det med noe bedre. Ingen skal ha krav på å få noe, samtidig skal ingen nektes adgang så lenge de er fredelige. De som kommer skal komme fordi de vil klare seg selv og skape en fremtid, lik nordmenn gjorde da de dro til USA for 150 år siden.

Liberalistene gikk til valg på blant annet å avskaffe asyl og erstatte det med friborgerskap til alle fredelige som vil bo her (lik det som eksisterer i dag på Svalbard). Friborgerskap betyr at de som kommer må passe inn for å klare seg, og det betyr at de som vil kan huse flyktninger i egne hus, eller gi til frivillige organisasjoner. Skattebetaleren blir ikke skyldig noe, og dermed forsvinner “pulleffekten” velferdsstaten har. Vi trenger en ny norsk drøm, og den skal ikke handle om å få rettigheter til sosialbolig eller støtte, men en drøm om å passe inn og bli vellykket.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon