Walid al-Kubaisi i samtale med Resetts redaktør Helge Lurås

104

 

Walid al-Kubaisi er forfatter og islamkritiker. I dette intervjuet forklarer han bakgrunnen for dagens kultur og religionskonflikt.

Det handler om avgjørende sammenhenger i det flerkulturelle Norge og muslimenes situasjon og fremtidsutsikter.

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]