Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse
annonse

For noen dager siden sa jeg ja til å bli intervjuet av Dagsavisens Bjørn S. Kristiansen. Det endte mer som et forhør. Men det er interessant å være med på, slik det også var på Dagsnytt 18 med Fredrik Solvang. Både Solvang og Kristiansen klarte å spørre så intenst og pågående som de bare maktet, men uten at de utviste noen form for personlig antipati.

De som reagerer på begge intervjuer og opplever dem som «urettferdige», må også huske at fra deres egne MSM-miljøer så forventes det at Resett skal behandles ekstremt hardt og med all den kritiske og om ikke fiendtlige og foraktfulle energi som er å oppdrive. Å la meg eller Resett slippe unna, blir ikke tatt nådig opp.

Kristiansen utførte intervjuet på en ryddig og profesjonell måte. Avisen har også lagt ut intervjuet mer eller mindre i sin helhet. Leserne kan derved gjøre seg opp sin egen mening om utvekslingen fra A til Å.

annonse

Overskriften var «Resett-redaktør mener han har håndtert Trine Skei Grande-saken både etisk og faglig korrekt». Intervjuet hos Dagsavisen kan leses her.

Oppdatering:

Etter at Resett publiserte denne artikkelen har Dagsavisen lagt intervjuet bak betalingsmur. Trolig fordi de opplevde stor trafikk fra Resetts mange lesere. Vi fjerner derfor lenken til intervjuet. Resett ønsker ikke at Dagsavisen skal lykkes i å loppe folk for mer penger i tillegg til de 37 millioner kroner de får i pressestøtte hvert år.

annonse

Andre oppdatering:

Resett har vært i kontakt med nettsjef i Dagsavisen og bedt om en forklaring på at saken er lagt bak betalingsmur, etter at den lå et halvt døgn utenfor muren. Forklaringen er ifølge Dagsavisen at alle slike saker, dvs intervjuer og dybdesaker som publiseres i helgene, alltid ligger bak betalingsmur. Intervjuet med Resetts redaktør var derfor frisluppet ved en feil, og ble lagt bak betalingsmur da dette ble oppdaget i løpet av dagen i dag.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon