Oslo 20120503. Sigvart Dagsland, her på Saga Hotel Oslo torsdag, har vært hjemme hos Erik Hillestad og spilt inn nytt album. Nå er resultatet her i den norskspråklige platen 'Villa Nordraak'. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
annonse
annonse

Artisten Sigvart Dagsland (54) og to av hans kolleger er  bedringens vei etter frontkollisjonen i Stange i Hedmark for to uker siden, skriver VG.

I en epost til avisen mandag, skriver hans manager Jan Sollesnes at alle tre nå er utenfor fare. Dagsland er overført til Haukeland universitetssjukehus i Bergen, keyboardist Torjus Vierli fra Vegårshei ligger  Ullevål sykehus i Oslo og lydmann Helge Leirvik fra Stavanger er  vei til Stavanger universitetssjukehus.

– Sigvart har omfattende bruddskader. Det medfører at han vil avlyse alle konserter fram til ut april. Men han er ved godt mot og melder at han ser for seg soignert vandring med stokk i mai, skriver manageren.

annonse

 vei hjem fra en konsert  Rena frontkolliderte artisten og bandkollegaene med en annen bil  riksvei 3 i Stange. De tre måtte gjennom omfattende operasjoner, og Dagsland fikk store bruddskader.

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon