Oslo 20120503. Sigvart Dagsland, her på Saga Hotel Oslo torsdag, har vært hjemme hos Erik Hillestad og spilt inn nytt album. Nå er resultatet her i den norskspråklige platen 'Villa Nordraak'. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
annonse

Artisten Sigvart Dagsland (54) og to av hans kolleger er  bedringens vei etter frontkollisjonen i Stange i Hedmark for to uker siden, skriver VG.

I en epost til avisen mandag, skriver hans manager Jan Sollesnes at alle tre nå er utenfor fare. Dagsland er overført til Haukeland universitetssjukehus i Bergen, keyboardist Torjus Vierli fra Vegårshei ligger  Ullevål sykehus i Oslo og lydmann Helge Leirvik fra Stavanger er  vei til Stavanger universitetssjukehus.

– Sigvart har omfattende bruddskader. Det medfører at han vil avlyse alle konserter fram til ut april. Men han er ved godt mot og melder at han ser for seg soignert vandring med stokk i mai, skriver manageren.

annonse

 vei hjem fra en konsert  Rena frontkolliderte artisten og bandkollegaene med en annen bil  riksvei 3 i Stange. De tre måtte gjennom omfattende operasjoner, og Dagsland fikk store bruddskader.

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.