OSLO 20080226: Sparegris. Penger. Pengesekk. Penger på avveie. Sparing. Bruk av penger. Økonomi. Sløsing. Økonomistyring. Lyseblå. Trist. Sparebøsse. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
Del saken
 • 142
 •  
 •  
 •  
 •  

Ann Heberlein er en heller harmløs svensk liberaler som stiller som riksdagskandidat for Moderaterna til høsten. Hun er teologidoktor i etikk, kjent forfatter, aktiv samfunnsdebattant og en god skribent. Lenge fløt hun med strømmen. Først de seinera åra har hun gradvis blitt mer åpent kritisk til masseinnvandring og islam som politisk ideologi.

Nylig bestemte hun seg for å skrive en faktabok om voldtekt og kultur, bl.a. basert på tallmateriale frå Brottsförebyggande Rådet, BRÅ. For å finansiere boka la hun prosjektet ut på den kjente crowfunding-siten Kickstarter, med mål å samle inn en halv million svenske kroner.

Det startet bra, og pengene rullet inn. Men i Sverige er tankepolitiet godt organisert, og etter at 160 000 kroner var samlet inn på kort tid, stanset Kickstarter prosjektet, med henvisning til anmeldelser om «inappropriate content».

Heberlein flyttet prompte over på Swish. I går kveld, 28. januar, meddelte hun via sin Twitter-konto at hun hadde fått in 700 000 kroner på to dager, langt over målsettingen. Et utrolig bra resultat. Mobbernes infame metoder har virket stikk imot sin hensikt.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 142
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]