Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse

Nyhetskanalen Mord og Mysterier, bedre kjent som NRK Dagsrevyen, flommer over av erotikk på gjengrodde stier. Folkevalgte i maktposisjoner har i årevis jaktet på unge talenter av begge kjønn i den politiske underskogen. Ja, politikere fra de fleste partier har brukt minst like mange skritt utenfor dydenes smale sti som Donald Trump, den mest forhatte person i norsk presse det siste året. Men hvem tør si det høyt uten at det trekkes paralleller? Topper av isfjell er jo i ferd med å fryse tilliten til politikere med landsfaderlige ambisjoner for lang tid fremover.

annonse
annonse

Glanset med forestillinger om Norges uovertrufne moral og kultur og sans for menneskerettigheter har «vi» i mange tiår gitt milliarder av kroner til «de» i vår undertrykte omverden. Pent innpakket av Utenriksdepartementet.

annonse

Nå har selvgodheten fått seg et slag i trynet. Blåveisen overskrider langt at den amerikanske presidenten hadde seg med ei hore i ny og ned før han ble politiker. Trump nekter, akkurat som de mest opplyste politikere i Norges mest ansvarsfulle posisjoner. De husker ikke det aller minste. Nei, det står visst ikke bedre til med IQ-ene hos enkelte norske politikere enn med tilfellet Trump. Det er ikke lenger typisk norsk å være best.

De som hersker må bevoktes, ikke de som blir behersket. Såpass siver langsomt inn; alle tilfeller skal granskes. Men hver gang jeg leser en avis, sa Ibsen, innbiller jeg meg at jeg ser spøkelser krypende mellom linjene. Og er det ikke slik vi opplever dagens medier; ofre og overgripere i trykksvertens skygger. Men det skal ikke stoppe der. Alle ting og tang må settes under lupen, annonserte vår statsminister fra Davos nylig. En stank av totalitære tilstander?

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Et norsk gulagarkipel der ofrene og overgrepenes karakter og overgripere holdes skjult med ytterst få unntak. Et #youtoo der samfunnet skal finkjemmes for alle skjulte laster akkompagnert med orwellsk nytale fra gatens høyttalere. Angiveriets skyggefulle daler. DDR i nytt format. I motsatt fall må jo alle parter stå fram med sine vitnesbyrd…

En samfunnstopp i Tromsø med lang fartstid i partiet Høyre har lenge vært mistenkt overgriper. Mannens har en politisk CV langt over personer hittil angitt. NRK og politisk taushet tyder så langt på at de feiteste fortsatt flyter høyest i vannet – ikke minst med tanke på fremtidige offer.

 

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.