Del saken
 • 114
 •  
 •  
 •  
 •  

Nordmenn har for lengst oppdaget at de ikke trenger å ta den lange veien over grensen for å handle godterier og brus til svenske priser.

Tollfri godterihandel på nett har tatt helt av hos markedslederen Maxgodis.se. Nordmenn handler tonnevis av brus og søtsaker fra sofakroken hver dag.

Spesielt er vestlendingene ivrige kunder.

Ferske resultatene fra fjoråret viser nemlig at folk i Hordaland, Rogaland og Møre og Romsdal handlet desidert mest i fjor av alle selskapets norske kunder.

-Vestlendingene bor lengst unna grensen og oppdaget raskt at det å kjøpe på nett er enkelt, praktisk og billig. Dessuten er utvalget hos oss som regel mye større enn i de svenske godteributikkene. Vårt mål er at vi prismessig skal ligge på halve prisen av hva de må betale for de samme varene i norske butikker, sier administrerende direktør Morten Hansson i nettbutikken Maxgodis.se som er eid av Net Trading Group NTG AB, et børsnotert, svensk selskap.

Dette er mest populært

Maxgodis.se ble etablert i 2015 og fører over 900 ulike produkter fra alle de mest kjente norske og  internasjonale produsentene. Det stadig voksende sortimentet gjør at det svenske, børsnoterte selskapet kan tilby nordmenn de søtsakene og brusmerkene som er mest populære for norske ganer. Varespennet er alt fra den mest eksklusive konfekten til det aller billigste løsgodteriet, og inkluderer også norske favorittsjokolader fra våre egne fabrikker Freia, Nidar og Brynild.

Hansson tror at den nylig økte norske sukkeravgiften vil øke salget ytterligere, men mener at det generelt lavere avgiftsnivået i Sverige er den beste reklameplakaten for selskapet.

Derfor er prisene lave

Nøkkelen til tilbudet om å netthandle billig ”godis” er den norske bestemmelsen om at privat import til en verdi under 350 kroner er moms- og tollfri. Derfor tilbyr svenske Maxgodis nordmenn å fylle handlekurven for inntil dette beløpet, som også inkluderer frakten over grensen. ”Det er ingen grense for hvor mange ganger du kan handle hos MaxGodis.se avslutter Morten Hansen”

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 114
 •  
 •  
 •  
 •  

18 KOMMENTARER

 1. Blir nok ikke lenge til Ukristelig Hykleparti og formynderkoalisjonen vil komme med stortingsproposisjon imot dette “faanskapet” nei.

  Da vil vi vel se enda mer politikerforakt, tenker jeg.

  Kom igjen da “Kristen”-hyklere”! Dere klarer dette hvis dere vil!!

 2. Man lever også lengre… Alt har en forbindelse. Uten ørti førti år på skolebenken. Spis hva fan du vil. Alt med måte.Så dette maset om… Spis sundt. Slank deg. Vær sprek. Hvorfor dør også de man kjenner som har spist kanin for og null kjøtt. Ser nesten gjennomsiktig ut. Lev livet. ikke en jævel har overlevd enda

 3. Jeg digger Resetts kategorisering av reklame. Dette er altså reklame, betalt av en av Resetts støttespillere. Det er ingen tvil om at vi nå leser reklame.

  Som kontrast til andre aviser er det altså dette Resett kaller “Betalt innhold” 🙂

 4. Flott måte å unngå sukkeravgift, som egentlig er nok en melkeku til staten.
  Husk: jo mindre penger staten får inn, desto mindre skade kan den gjøre.
  Slutt å finansiere Norges undergang.

  Takker Resett for info.

 5. Forbrukermakt. Pøh. Trolig vil store deler av befolkningen aldri bevege seg utendørs igjen (og sammen, utgjøre en trussel overfor det ødelagte samfunnets ansvarlige.)

  For vår del håper jeg en solstorm tar ned hele infrastrukturen og tvinger oss ut i gatene…

 6. Lever godt med annonser, sålenge Resett får enda større styrke til å utfordre MSM og eliten! Jo bedre økonomi Resett får, jo flere journalister kan de leie/ansette- og det er bra for oss! Hadde vært en sann fryd hvis en av de mest indoktrinerte fra MSM hoppet over hit?

 7. Det er vel heller sånn at de som ikke tar vare på seg selv kommer til å tilbringe sine siste år på sykehjem, mens vi andre lever fullverdige liv til siste slutt.

Comments are closed.