Islamkritikere er troll, men pedofile overgripere er ikke monstre

Theodor Kittelsen - Sjøtrollet, 1887 (The Sea Troll) By Theodor Kittelsen, Public Domain, Wikimedia Commons.

Det er ikke måte på hvor moralsk forarget den politiske eliten er når de mener at pedofile overgripere ikke er monstre. Men de samme som går i strupen på Sylvi Listhaug, er de samme som gjerne stempler sine meningsmotstandere som troll.

I følge Store Norske Leksikon er troll «vanligvis brukt som betegnelse på et slags overnaturlig urnordisk vesen, men kan også være en betegnelse på et menneske med spesielle egenskaper».

Et monster er ifølge SNL et «uhyre, misfoster som er abnormt stort. Monstrøs, uhyrlig, uformelig, vanskapt».

Forskjellen på et monster eller troll er ikke enorm, og å karakterisere en meningsmotstander som troll hvis de ikke er enig med de rådende politisk korrekte meningene, synes som en lettvint løsning når argumentene ikke strekker til.

Forskjellen på de som bruker monster om pedofile og troll om sine meningsmotstandere er likevel enorm. De av oss som blir kalt troll, er ofte de som oppfattes å ha kontroversielle meninger. Hvis vi for eksempel er tydelig på at islam, i henhold til originalkildene i Koranen og Sunna, ikke er forenelig med demokrati og ytringsfrihet, stemples vi ofte som troll.

Kontrasten er enorm når de politisk korrekte har en stor omtanke for pedofile overgripere. Vi sårer kanskje deres følelser når vi kaller dem monstre, men finnes det andre måter å snakke om mennesker som bevisst utnytter barn på grunn av egen seksuell tilfredsstillelse?

Pedofile overgripere rører noe dypt blant oss, og det er ikke tilfeldig at Shurika Hansens artikkel på Resett, Hvordan våger du å kalle et monster for et monster, Sylvi! ble delt av over 6000 mennesker på Facebook.

Medier og politikere som skal prøve å oppdra oss skyter seg selv i foten. De hevder at de vil ha et anstendig ordskifte. På samme tid legger de lokk på de gode debattene, fjerner kommentarfelt, stempler meningsmotstandere som troll og nekter å kalle en spade for en spade.

ANNONSE:

Søket monster “sylvi listhaug” har i skrivende stund 66800 treff på Google, og dette er en sak som engasjerer. Likevel tror jeg de fleste vanlige mennesker synes det er rimelig å kalle en pedofil overgriper et monster.

Så får «ekspertene», politikerne og mediene leve i sine egne ekkokammer, i sin egen alternative virkelighet.


Publisert: feb 2, 2018 @ 9:02 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Kristian Kahrs

Kommunikator, kristiankahrs.com

Latest posts by Kristian Kahrs (see all)