Del saken
 • 1.1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Det er ikke måte på hvor moralsk forarget den politiske eliten er når de mener at pedofile overgripere ikke er monstre. Men de samme som går i strupen på Sylvi Listhaug, er de samme som gjerne stempler sine meningsmotstandere som troll.

I følge Store Norske Leksikon er troll «vanligvis brukt som betegnelse på et slags overnaturlig urnordisk vesen, men kan også være en betegnelse på et menneske med spesielle egenskaper».

Et monster er ifølge SNL et «uhyre, misfoster som er abnormt stort. Monstrøs, uhyrlig, uformelig, vanskapt».

Forskjellen på et monster eller troll er ikke enorm, og å karakterisere en meningsmotstander som troll hvis de ikke er enig med de rådende politisk korrekte meningene, synes som en lettvint løsning når argumentene ikke strekker til.

Forskjellen på de som bruker monster om pedofile og troll om sine meningsmotstandere er likevel enorm. De av oss som blir kalt troll, er ofte de som oppfattes å ha kontroversielle meninger. Hvis vi for eksempel er tydelig på at islam, i henhold til originalkildene i Koranen og Sunna, ikke er forenelig med demokrati og ytringsfrihet, stemples vi ofte som troll.

Kontrasten er enorm når de politisk korrekte har en stor omtanke for pedofile overgripere. Vi sårer kanskje deres følelser når vi kaller dem monstre, men finnes det andre måter å snakke om mennesker som bevisst utnytter barn på grunn av egen seksuell tilfredsstillelse?

Pedofile overgripere rører noe dypt blant oss, og det er ikke tilfeldig at Shurika Hansens artikkel på Resett, Hvordan våger du å kalle et monster for et monster, Sylvi! ble delt av over 6000 mennesker på Facebook.

Medier og politikere som skal prøve å oppdra oss skyter seg selv i foten. De hevder at de vil ha et anstendig ordskifte. På samme tid legger de lokk på de gode debattene, fjerner kommentarfelt, stempler meningsmotstandere som troll og nekter å kalle en spade for en spade.

Søket monster “sylvi listhaug” har i skrivende stund 66800 treff på Google, og dette er en sak som engasjerer. Likevel tror jeg de fleste vanlige mennesker synes det er rimelig å kalle en pedofil overgriper et monster.

Så får «ekspertene», politikerne og mediene leve i sine egne ekkokammer, i sin egen alternative virkelighet.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1.1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]