Oslo 20180205. På politiet har sperret av et område i Torggata i Oslo etter at det natt til mandag ble skutt mot et utested. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
annonse
annonse

Det ble løsnet et «betydelig» antall skudd mot et utested ved Youngstorget i Oslo natt til mandag. Ingen personer ble skadd.

– Vi fikk inn melding litt over klokken 3 om at det var blitt skutt mot et utested i Torggata. Det var heldigvis stengt, så det var ingen til stede, sa operasjonsleder Christian Krohn Engseth i Oslo politidistrikt til NTB.

– Det er blitt avfyrt et betydelig antall skudd mot utestedet, og våpenet lå igjen på bakken. En person ble sett løpende fra stedet i Pløens gate retning Storgata, fortsetter Engseth. Til VG sier han at det er snakk om et tohåndsvåpen.

annonse

Operasjonslederen sier det var blitt skutt gjennom vinduene til utestedet Nilsens Spiseri & Harmoni Bar.

– Det var vitner som hadde hørt og sett dette, som meldte fra til oss.

Åstedet er sperret av i påvente av kriminalteknisk undersøkelse. Samtidig har flere patruljer søkt i området etter gjerningsmannen. Klokken 5.40 melder politiet på Twitter at de har trappet ned det aktive søket.

– Foreløpig er det ingen pågripelse i saken.

annonse

Den mistenkte blir beskrevet som svartkledd, mulig joggedress, svart lue, omtrent 175 cm høy og muligens lys i huden.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon