Forsand 20171108. Mission Impossible-innspilling på Preikestolen i Forsand kommune utenfor Stavanger. Skuespiller Tom Cruise henger i en rigg utenfor Preikestolen. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Filmtraileren til «Mission Impossible 6» er lansert. Flere av scenene er fra Preikestolen.

annonse

Hovedrolleinnehaver Tom Cruise publiserte søndag et actionbilde av seg selv hengende utenfor Preikestolen over Lysefjorden både på Twitter og Instagram.

– Traileren for Mission Impossible kommer i dag. Jeg gleder meg til at alle skal få se den, skrev Cruise.

Natt til mandag ble traileren lansert , og allerede 13 sekunder inn i den vises et bilde av fjellveggen i fugleperspektiv.

Skuespilleren besøkte Ryfylke i Rogaland i november i fjor for å spille inn scener på Preikestolen til den kommende filmen. Det ble blant annet spilt inn en stuntscene hvor Cruise klatrer opp de siste meterne til toppen av fjellet. I traileren vises Cruise hengende fra fjellhyllen før han glipper taket og faller.

Cruise er kjent for å gjøre sine egne stunts og ble under norgesbesøket fotografert da han hang i et tau utfor stupet. Traileren viser også skuespilleren hengende i et tau fra et helikopter med det som ser ut til å være norske fjell i bakgrunnen.

Amerikanske Paramount står bak filmen, mens United International Pictures (UIP) Norge er den norske distributøren.

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.