Danmarks statsminister Mette Frederiksen har besluttet at landets skoler skal gjenåpne onsdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

«De forstår ikke sine egne samfunn; de konstruerte problemer som knapt fantes i Europa», slik skrev Kent Andersen i «Fasiten foreligger: Forby sharia lov eller få sharia». Han er en leseverdig mann, en av de friskeste i landet her. Ikke mange beskriver Gro Harlem Brundtlands flerkulturelle prosjekt som stupid.

Men nå sprekker den politisk-korrekte «demningen», fordi Mette Fredriksen, lederen for Aps danske søster-parti Sosialdemokratene, taler som Donald Trump – om å stå opp for eget fedreland samt ved å påpeke ikke-vestlig innvandring som sivilisasjons-truende. Vår egen regjering tør ikke det. 

I Norge førte Ap an, fra slutten av 70-tallet, for å skifte oss ut med en 3. verdens fremmede; mange ikke-arbeidende og «sosial-klienter» (viste det seg…) som skulle sikre partiet makt. Kan jeg bevise det? Iallfall, alt tyder på det; 80% av innvandrerne stemmer sosialistisk og, Ap kan neppe motbevise sine politiske hensikter. Også fordi fakta taler for seg selv. Hvorfor ellers skulle ukjente ikke norsktalende fremmede så raskt utstyres med norsk pass, og slik gis straks-stemmerett? Aps påstand var, at de kunne integreres; at vi trengte dem.

annonse

Heldigvis, Jonas Gahr Støre viser seg nå pragmatisk; han snur som danskene før det er for sent. Dog, uheldigvis for alle oss andre, i seneste laget. For under presteskap og annen fanatisk ledelse viser mange innvandrere seg både grådige, aggressive og monokulturelle, slett ikke rause, inkluderende eller, seg selv flerkulturelle. Derfor ender Støres høystemte «Vi-prosjekt» opp i knas.

Men hva er det som har «holdt demningen» så lenge? Jo, den feige politisk korrekte makten som setter seg selv foran folket og fedrelandet – partier i egoistisk streben etter makt og privilegier. Men, det vil de ingenlunde innrømme, da heller lyve med pretensjon om godhet og humanisme. Den må de dog reise lenger ut på landet med. Som en av flere har jeg lenge påpekt humbugen, senest forrige uke med i en kort kronikk til BT og Aftenposten – som begge refuserte med påstand om plassmangel. Nei, som vanlig var det intet annet enn sensurering og løgn.

Nå må Regjeringen prioritere å fri oss nordmenn fra sensuråket ved å avvikle statens alvorlige, opplagte og storstilte løgnsubsidiering, en kostbar og meget forfeilet pressestøtte. Sistnevnte er påstått til folkets mangfold, men er det diametralt motsatte. Verst er NRK – en oss daglig påtvunget politisk forvrengning. Som «statskanal» totalt forkastelig, som levde vi i det gamle Sovjet eller i DDR.

annonse

 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon