Holmlia. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet fortsetter jakten på en eller flere gjerningsmenn etter at en mann i 20-årene ble skutt på en parkeringsplass på Holmlia i Oslo onsdag kveld.

Mannen ble truffet av flere skudd og er innlagt på Ullevål med alvorlige, men ikke livstruende skader. Skuddofferet er kjent for politiet fra tidligere, og politiet utelukker ikke at skyteepisoden kan knyttes til gjengmiljøet.

– Etterforskningen av skyteepisoden har pågått gjennom natt til torsdag og vil fortsette videre utover dagen torsdag, opplyser politiet.

annonse

Politiet er på jakt etter en sølvfarget bil som de mener gjerningspersonen kjørte i retning Holmliaveien. Bilen er muligens en sølvfarget Chrysler Voyager eller Ford S-Max.

– Vi er interessert i eventuelle observasjoner av personer, kjøretøy og annet som kan knyttes til hendelsen. Så langt er ingen pågrepet, opplyser politiet.

Politiet fikk melding om skytingen i et boligstrøk ved krysset Ravnåsveien/Ravnkroken klokken 20.53 onsdag kveld. Det var flere vitner som ringte politiet og meldte fra om at de hadde hørt skudd i nærområdet.

annonse

– Det er skutt over et større område, men på hvilken måte eller hvorfor vet jeg ikke. Men det er grunn til å tenke at han har forsøkt å løpe fra gjerningspersonen, sa politiets innsatsleder Brian Skotnes tilVG.

Han forteller at den skuddskadde mannen kom seg inn i en leilighet i nærheten av parkeringsplassen etter skytingen, og at eieren av leiligheten varslet politiet.

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon