Meråker 20161116. Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen og Sveriges inrikesminister Anders Ygeman innvier sammenkoblingen av det norske og svenske nødnettet, under en stor norsk-svensk grenseredningsøvelse i Meråker. Nødetater fra begge land deltar, og det er første gang i verden at to nasjoner kobler sammen sine nødnett. Her fra øvelsen. Radio med begge nettverk påkoblet. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
annonse

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]