Illustrasjonsfoto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse

Halvparten av nordmenn som reiser bort i løpet av vinteren, velger et reisemål i hjemlandet.

Det viser en undersøkelse Kantar TNS har gjennomført for NHO Reiseliv.

Av dem som har tenkt seg bort denne vinteren, svarer 51 prosent at de skal være i Norge. Det er en økning på 3 prosentpoeng fra vinteren i fjor.

annonse

Til sammen 45 prosent av de spurte svarer at de planlegger en ferie- eller fritidsreise i tiden fram mot påske.

11 prosent har planer om å reise i vinterferien, mens resten har krysset av for en eller flere helgeturer eller reiser på en uke eller mer utenom vinterferien.

I år har vi fått en snørik vinter med gode skiforhold, påpeker direktør Kristin Krohn Devold i NHO Reiseliv. Hun er derfor ikke overrasket over at mange velger ferie her hjemme.

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]