Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Søndag morgen ble en mann funnet omkommet i kanalen nedenfor Bakke Bru i Trondheim. Trolig er det den 21 år gamle mannen som ble meldt savnet lørdag.

Det er ikke bekreftet at det er den savnede 21-åringen, men politiet opplyser til NTB at mannens klesdrakt og legitimasjon tyder på at det er ham.

21-åringen ble meldt savnet av venner da de ikke hadde hørt fra ham siden 01-tiden natt til lørdag. Mannen er student i en annen by og var på helgebesøk, skriver Adresseavisen.

annonse

De siste observasjonene av mannen ble gjort ved Nidelva. Trøndelag brann- og redningstjeneste og Røde Kors søkte derfor natt til søndag etter mannen i og ved elva.

Like etter klokken 6 søndag morgen meldte politiet på Twitter at en mann var blitt funnet omkommet i kanalen nedenfor Bakke Bru ved Nidelva klokken 3.40. Mannen ble funnet av Røde Kors.

Det er foreløpig ingenting som tyder på at han har vært utsatt for en kriminell handling.

annonse

– Den avdøde vil bli obdusert, sannsynligvis mandag. Så vil obduksjonsrapporten gi oss flere svar, sier operasjonsleder Lars Letnes til NTB.

Den foreløpige rapporten vil sannsynligvis være klar innen en uke.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon